پروژه حمایت مقدماتی از معیشت در دایکندی معرفی شد

content_admin
پنجشنبه ۱۴۰۰/۳/۲۰ - ۱۲:۳۸
پروژه حمایت مقدماتی از معیشت در دایکندی معرفی شد

١٩ جوزای ۱۴۰۰
پروژه حمایت مقدماتی از معیشت برای به حد‌اقل رساندن تأثیرات خشک‌سالی و حفظ امنیت غذایی با حضور فاطمه اکبری معاون اجتماعی و اقتصادی ولایت دایکندی، سبحان نایبی عضو شورای ولایتی، سیدعبدالواحد فیروزی رییس زراعت، عوض‌علی پویا رییس اقتصاد، نیگزاد رییس محیط زیست، انجنیر حلیم رییس «افغان‌اید» در دایکندی، عبدالهادی شفق مسوول این پروژه و نماینده‌گان ادارات انکشاف دهات، امور زنان، مبارزه با حوادث و رسانه‌ها معرفی شد.
این پروژه که از تاریخ ۱۴ می شروع شده و به تاریخ ۱۴ اکتوبر ختم خواهد شد، توزیع ۴۵۰ متریک تن علوفه حیوانی برای ۲۲۵۰ خانواده، اعمار نه ساختمان آبیاری، توزیع و تطبیق ادویه برای ۱۵ هزار و ۷۵۰ حیوان و آموزش دهقانان و مالداران در عرصه زراعت و مالداری را شامل می‌شود.
   این پروژه توسط موسسه «UNFAO» تمویل، توسط موسسه «افغان‌اید» تطبیق و توسط ریاست زراعت نظارت می‌شود.
از این پروژه ۳۰۷۰ خانواده در ولسوالی‌های شهرستان، میرامور و اشترلی ولایت دایکندی مستفید می‌شوند.

 

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۰ - ۱۵:۳۲
Background image

برگزاری نمایشگاه یک‌روزه محصولات زراعتی و صنایع دستی در سمنگان

۱۰ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
نمایشگاه یک‌روزه‌ای از محصولات زراعتی، تولیدات داخلی و صنایع دستی، امروز در شهر ایبک، مرکز ولایت سمنگان برگزار شد.
عبدالخلیل کریمی، آمر امور زراعتی ریاست زراعت سمنگان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۰ - ۱۰:۵۷
Background image

نظارت تخنیکی از مواد پوشش سبزخانه‌های معیاری در بامیان انجام شد

۱۰ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان با همکاری هیئت تخنیکی پروگرام انکشافی ملل متحد (UNDP) از مواد پوشش سبزخانه‌ها (گرین هوس) در گدام این شرکت در مرکز بامیان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۰ - ۱۰:۵۷
Background image

افزایش کشت نبات هنگ در ولایت لوگر؛ بیش از ۴۰۰ جریب زمین زیر کشت رفت

۱۰ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت و مالداری ولایت لوگر می‌گویند که کشت نبات هنگ در این ولایت نسبت به سال گذشته سه درصد افزایش یافته و به بیش از ۴۰۰ جریب زمین توسعه یافته است.
قاری. . .

BACK TO NEWS