افزایش حاصلات خربوزه و تربوز در بغلان

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۹ - ۱۰:۱۷
افزایش حاصلات خربوزه و تربوز در بغلان

۹ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان می‌گویند که حاصلات خربوزه و تربوز امسال در این ولایت افزایش یافته و به بیش از ۳۳ هزار و ۱۵۰ متریک‌تُن رسیده است.
در سال جاری بیش از دو هزار و ۲۱۰ هکتار زمین در ولایت بغلان تحت کشت خربوزه و تربوز قرار داشت که حاصل برداشت‌شده آن نسبت به سال گذشته افزایش قابل‌ملاحظه‌ای را نشان می‌دهد. دهقانان پلخمری و ولسوالی‌های بغلان مرکزی، دهنه غوری و دوشی، علت این افزایش را تجربه بیشتر در کشت و آشنایی با روش‌های استندرد زراعتی و نیز استفاده از تخم‌های اصلاح‌شده عنوان می‌کنند.
کارمندان مسلکی امور زراعتی ریاست زراعت بغلان می‌گویند که دهقانان این ولایت در پالیزهای‌شان از کودهای کیمیاوی یوریا و DAP و هم‌چنان پس‌خورده‌های مرغ‌های فارمی استفاده می‌کنند. به گفته آنان، استفاده از کود کیمیاوی میزان حاصلات را افزایش داده اما بر کیفیت میوه تأثیر منفی نگذاشته است.
به گفته مسئولان، در نتیجه تلاش‌های مستمر، مگس خربوزه در این ولایت ریشه‌کن شده است و بیشتر حاصلات خربوزه و تربوز بغلان به ولایت‌های هم‌جوار عرضه می‌شود.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۱۴:۲۸
Background image

آغاز کمپاین واکسین انتروتوکسیمیا در ولایت فاریاب

۱۵ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون بیماری انتروتوکسیمیا در ولایت فاریاب به گونه رسمی آغاز شد. این برنامه با همکاری دفتر کمیته هالند (DCA) و در هماهنگی نزدیک با آمریت مالداری و صحت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۱۴:۶
Background image

آغاز کمپاین پیشگیری از تب گانگو در ولایت خوست

۱۵ تله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ رَبِیعُ الْثاني ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست کمپاین پیشگیری از بیماری تب گانگو را به صورت رسمی آغاز کرد.
این کمپاین با حمایت مالی بودجه توسعه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۱۴:۳
Background image

آغاز توزیع تخم بذری گندم و کود کیمیاوی در ولسوالی درایم بدخشان

۱۵ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
به هدف بهبود حاصلات گندم و تأمین امنیت غذایی، کمپاین کشت خزانی گندم در ولسوالی درایم ولایت بدخشان آغاز گردید. این برنامه از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بدخشان. . .

بازگشت به خبرها