آغاز توزیع بزهای شیری و گوسفند برای خانواده‌های نیازمند در ولایت غور

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۸ - ۱۵:۲۰
آغاز توزیع بزهای شیری و گوسفند برای خانواده‌های نیازمند در ولایت غور

۸ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
روند توزیع بزهای شیری و گوسفند برای خانواده‌های بی‌بضاعت در ولایت غور از سوی دفتر ولایتی افغان اید، در همکاری و هماهنگی با ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت آغاز شد. این برنامه در ولسوالی‌های فیروزکوه، ساغر، پسابند و الفاروق تطبیق می‌گردد.
براساس معلومات ریاست زراعت غور، در این برنامه برای ۳۵۵ خانواده مستحق گوسفند همراه با بره و برای ۳۲ خانواده بز شیری همراه با بزغاله توزیع می‌شود. این خانواده‌ها پیش‌تر توسط تیم‌های تخنیکی ریاست زراعت و دفتر افغان اید سروی و شناسایی شده بودند.
هدف از این برنامه، بهبود معیشت خانواده‌های بی‌بضاعت، ایجاد زمینه مالداری پایدار در روستاها و تشویق خانواده‌ها به خودکفایی عنوان شده است.
این روند با حضور هیئت سکتوری مربوطه، به‌صورت شفاف و منظم در مرکز و ولسوالی‌های یادشده جریان دارد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۱۷:۱۷
Background image

بازدید والی بدخشان از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری


۱۴ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
والی ولایت بدخشان، مولوی محمد اسماعیل غزنوی، همراه با شماری از رؤسای ادارات امارتی، از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید به عمل آورد.
در این بازدید، والی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۱۰:۴۰
Background image

توزیع گندم و پول نقد برای ۱۲۰۰ خانواده بازگشته در فراه آغاز شد

۱۵ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۶ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق
بر اساس فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، روند توزیع کمک‌های غله و نقدی برای خانواده‌های جدید بازگشته در ولایت فراه آغاز شد. این برنامه با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۹:۴۱
Background image

توزیع کود کمپوست برای دهقانان ولسوالی چاه‌آب

۱۵ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، با همکاری سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و دفتر میشن‌ایست، روند توزیع کودهای عضوی نوع کمپوست را برای شماری از دهقانان. . .

بازگشت به خبرها