پانزده قطعه نمایشی سویابین در لوگر ساخته می‌شود

mail-admin
شنبه ۱۳۹۹/۳/۱۷ - ۹:۵۰
پانزده قطعه نمایشی سویابین در لوگر ساخته می‌شود
 
۱۶جوزای ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لوگر، پانزده قطعه نمایشی سویابین در مرکز و ولسوالی‌های این ولایت می‌سازد.
هریک از این قطعات در ساحه یک جریب زمین احداث می‌شود. ریاست زراعت ولایت لوگر، برای احداث این قطعات نمایشی، به پانزده دهقان تخم سویابین، کود کیمیاوی یوریا و دی‌پی‌ای توزیع کرده است. هریک از این بسته‌ها شامل ده کیلوگرام تخم اصلاح شده سویابین و ۳۵ کیلوگرام کود می‌باشد.
به دهقانانی که این بسته‌های زراعتی توزیع شده، معلومات لازم درباره روش‌های کشت سویابین و اهمیت غذایی آن ارایه شده است.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱ - ۱۱:۳۴
Background image

سمینار هم‌آهنگی رؤسای مرکزی و ولایتی وزارت زراعت افتتاح شد

۱ سنبله ۱۴۰۴ 
سمینار سه‌روزه هم‌آهنگی رؤسای مرکزی و ولایتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در تالار پامیر این وزارت با حضور مولوی عطاءالله عمری وزیر ،ملا آغاجان آخند  “حاجی‌سالم” معین. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱ - ۱۱:۲۳
Background image

آغاز کار پروژه اعمار چکدم در ولسوالی خیبر فاریاب

۱ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
کار اعمار پروژه مهم چکدم در قریه ده‌سبز ولسوالی جدیدالتشکیل خیبر ولایت فاریاب از بودجه انکشافی وزارت زراعت به هزینه 865 هزار افغانی به‌گونه رسمی آغاز شد. 
این پروژه. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱ - ۱۰:۳۰
Background image

در پکتیکا پروژه مدیریت حوزه‌های آبی آغاز شد

۱ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۹ صفرالمظفر ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا اعلام کرد که به‌منظور بهبود معیشت جوامع آسیب‌دیده و کاهش میزان آسیب‌پذیری، کارهای عملی پروژه «مدیریت. . .

بازگشت به خبرها