از قاچاق داروهای زراعتی و گاومیش‌ها در کندهار جلوگیری شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۲
کندهار کې د پاکستاني کرنیزو درملو او ګامېښو د قاچاق مخه ونیول شوه

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار از جلوگیری از قاچاق ۱۱ کارتن داروهای زراعتی پاکستانی و ۳۰ رأس گاومیش در عملیات جداگانه خبر داد.
بر اساس معلومات این ریاست، مسئولان قرنطین مدیریت حفاظت نباتات، ۱۱ کارتن انواع داروهای زراعتی را در ساحه باغ‌پل ناحیه هفتم شهر کندهار کشف و ضبط کردند. این داروها قرار بود از مسیر بارمچه ولایت هلمند، به‌گونه غیرقانونی توسط یک موتر نوع ۵۸۰ به شهر کندهار انتقال داده شود.
همچنین نیروهای امنیتی ولسوالی سپین‌بولدک در امتداد خط فرضی، از انتقال غیرقانونی ۳۰ رأس گاومیش به ولایت کندهار جلوگیری کردند.
مسئولان قرنطین مدیریت حفاظت نباتات گفتند که داروهای ضبط‌شده بدون طی مراحل قانونی قرنطین و ارزیابی کیفیت، قصد ورود به بازار را داشتند. همچنین مسئولان بخش مالداری تأکید کردند که جلوگیری از انتقال غیرقانونی مواشی، نقش مهمی در پیشگیری از شیوع بیماری‌های حیوانی و حفاظت از بخش مالداری کشور دارد.
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار تأکید کرده است که به هیچ فردی اجازه انتقال غیرقانونی داروهای زراعتی و مواشی به این ولایت داده نخواهد شد و با هماهنگی نهادهای امنیتی، نظارت و اقدامات قانونی برای جلوگیری از قاچاق به‌گونه جدی ادامه خواهد یافت.
قابل یادآوری است که حدود یک ماه پیش نیز مسئولان قرنطین این ریاست از قاچاق ۹ کارتن داروهای زراعتی از پاکستان به کندهار جلوگیری کرده بودند. مسئولان ریاست زراعت می‌گویند که به منظور تطبیق قانون در بخش قرنطین نباتی و مالداری و جلوگیری از گسترش بیماری‌های نباتی و حیوانی، نظارت و کنترل بر قاچاق داروهای زراعتی و مواشی را بیش از پیش تقویت کرده‌اند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۱:۴۵
Background image

سروی ابتدایی هفت کانال زراعتی تخریب‌شده در پنجشیر

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر، هفت کانال زراعتی تخریب‌شده در ولسوالی رخه این ولایت را سروی و میزان خسارات واردشده به این کانال‌ها را ارزیابی کرد.
. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۱:۳۱
Background image

توزیع مشک‌های المونیمی برای ۱۲۰ مالدار در بادغیس

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ رَبیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
برای ۱۲۰ مالدار در مرکز و ولسوالی‌های مقر، آبکمری و قادس ولایت بادغیس، به‌منظور جمع‌آوری و پروسس بهتر محصولات حیوانی، به‌ویژه لبنیات، مشک‌های. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۸:۲۶
Background image

ایجاد چهار مرکز پروسس سبزیجات و میوه‌جات در دایکندی

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ رَبیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
چهار مرکز پروسس سبزیجات و میوه‌جات با همکاری کمیته ناروی برای افغانستان و با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی در مرکز این. . .

بازگشت به خبرها