تاکید وزیر زراعت بر عرضه گوشت صحی از سوی مسلخهای معیاری برای قصابان
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در جلسهای که به منظور چگونگی حفظ مصوونیت غذایی، حفاظت از محیط زیست و توزیع گوشت صحی برای مردم برگزار شده بود تاکید بر عرضه گوشت صحی از طریق مسلخها برای قصابان و مردم کرد.
این جلسه که با حضور حبیب الله آخندزاده معین وزارت صحت عامه، مولوی محمد خالد معین خدمات شهری شاروالی کابل، داکتر نعیم الله ایوبی رییس مصونیت غذایی، نصرت الله یوسفزی مسوول شرکت قراردادی مسلخهای وزارت زراعت و زینالعابدین عابد رییس توزیع جواز اداره ملی خوراک و درمان در وزارت زراعت برگزار شده بود در آن بر توزیع گوشت صحی از طریق مسلخها برای قصابان تاکید صورت گرفت.
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت در این جلسه بر اهمیت توزیع گوشت در بخش مصوونیت غذایی سخن زده افزود" ذبح حیوانات توسط قصابان سبب ناپاکی محیط زیست میشود و مملو از امراض است به منظور عرضه خدمات بهتر و عرضه گوشت صحی توزیع گوشت باید از مسلخها صورت گیرد".
در همین حال نصرتالله یوسفزی مسوول شرکت قراردادی مسلخهای وزارت زراعت گفت:" در این مسلخهای سرمایه گذاری بزرگی شده و دستگاههای مختلف به منظور کشتار و پروسس گوشت وجود دارد که گوشت صحی عرضه و ذبخ حیوانات به شکل اسلامی توسط دست صورت میگیرد و تمام پروسس و نگهداری آن به استنداردهای بینالمللی صورت میگیرد که گوشت عاری از هرنوع مرض میباشد".
همچنان حبیبالله آخندزاده معین صحت عامه وزارت صحت عامه پیرامون امراضی که از استفاده گوشت به انسان منقل می شود سخن زده گفت:" بیشتر امراض توسط گوشت و مواد خوراکی به انسان سرایت میکند و انسان را مبتلا میسازد توزیع گوشت و ذبح آن در مسلخ و با تایید وزارت صحت عامه و بخش صحت حیوانی وزارت زراعت بسیار مناسب است".
در عین حال مولوی محمد خالد معین خدمات شهری شاروالی کابل از آلوده شدن محیط زیست از سوی قصابان یاد آوری کرده علاوه نمود:" قصابان شهر کابل محیط را آلوده میسازند و این یک اقدام خیلی خوب است تا ما بتوانیم گوشت صحی را از مسلخها برای قصابان توزیع نماییم، نیاز است تا مسلخهای دیگر نیز ساخته شود تا از یک طرف از آلودهگی و ناپاکی محیط و شهر جلوگیری کنیم و از سوی دیگر گوشت صحی به مردم عرضه نماییم".
پنج مسلخ بزرگ در کشور از سوی وزارت زراعت ایجاد شده است که در حال حاضر که دو مسلخ بزرگ آن در کابل، یک باب در هرات و یک باب در بلخ فعالیت دارد که یک مسلخ آن در ولایت کندز هنوز به فعالیت آغاز نکرده است و در نظر است تا مسلخهای دیگر نیز به منظور عرضه گوشت صحی در شهرها ساخته شود.