سفر معین آبیاری و منابع طبیعی به ولایت پکتیا و بررسی فعالیت‌های کمیته حفاظت از جنگلات

user-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۹/۷ - ۱۱:۲۶
پکتیا ولایت ته د اوبولګولو او طبعیي سرچینو مرستیال سفر او د ځنګلونو د ساتنې کمیټې د فعالیتونو ارزونه

 

۷ قوس ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی بازمحمد فیضان، معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، در جریان سفرش به ولایت پکتیا در نشستی با مهرالله حماد، والی پکتیا، و اعضای کمیته حفاظت از جنگلات دیدار کرد.
در این نشست، اعضای کمیته حفاظت از جنگلات و جلوگیری از قاچاق چوب، گزارش فعالیت‌های خود را ارائه کردند. مولوی فیضان بر اهمیت حفاظت و احیای جنگلات تأکید کرده و گفت که هیچ‌کس اجازه قطع جنگلات را ندارد و همه مکلف به حفظ این سرمایه ملی هستند.
همچنین در این نشست، مولوی عبدالحلیم یاسین، قوماندان قطعه سبز (حفاظت از جنگلات)، مولوی میرویس، رئیس جنگلات، و سیداحمد آغا، رئیس شرکت امارتی افغان کارت، حضور داشتند.
این جلسه بخشی از تلاش‌ها برای تقویت حفاظت از جنگلات و جلوگیری از تخریب محیط زیست در این ولایت بود.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۱۵:۴۹
Background image

نزدیک به ۱۷۶ هکتار باغ پسته در بادغیس احیا شد

۱۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت بادغیس می‌گویند که پس از روی کار آمدن امارت اسلامی افغانستان، نزدیک به ۱۷۶ هکتار زمین در این ولایت به باغات پسته اختصاص یافته و دوباره احیا شده. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۱۵:۴۸
Background image

بازدید رئیس زراعت تخار از مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی کلفگان

۱۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
به سلسله برنامه‌های نظارت منظم از فعالیت‌های مدیریت‌های خدمات زراعتی ولسوالی‌ها، قاری قطب‌الدین دهنوی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری تخار همراه با هیئت همکارش از مدیریت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۱۵:۴۸
Background image

بازدید از جریان اعمار فارم مرغ پروری در تخار

۱۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار از روند اعمار فارم پرورش مرغ در قریه جغتای ولسوالی خواجه غار  بازدید به عمل آوردند .
این فارم که شامل دو سالون با ظرفیت. . .

بازگشت به خبرها