مبارزه با تب کانگو در کابل آغاز شد

content_admin
شنبه ۱۴۰۰/۴/۲۶ - ۱۸:۳۸
مبارزه با تب کانگو در کابل آغاز شد

۲۶ سرطان ۱۴۰۰
در آستانه فرارسیدن عید قربان، ریاست زراعت ولایت کابل، مبارزه علیه مرض کنگو در شهر و برخی از روستاها و ولسوالی‌های ولایت کابل را آغاز کرده است.
این برنامه در روستاها، مناطق و ساحاتی را در بر می‌گیرد که مواشی و طویله‌های حیوانات بیشتر در آن‌ وجود دارد و امکان موجودیت حیوانات آلوده به کنه‌ در آن زیاد است. این کمپاین به مدت هشت روز ادامه می‌یابد و در این مدت، طویله‌ها و حیوانات آلوده به کنه دواپاشی می‌شود‌.
تب کانگو (CCHF) یک مرض کشنده میکروبی (ویروسی) است که از حیوان به انسان نیز سرایت می‌کند. ناقل‌های عمده این ویروس گاو، گوسفند، بز و دیگر حیوانات است.
 ویروس این بیماری، به‌طور مستقیم از طریق گزیدن کنه‌ها و یا تماس با خون و گوشت حیوانات آلوده (منتن) به انسان سرایت می‌کند.
برای پیش‌گیری از ابتلا به کانگو، طویله‌ها و حیوانات مشکوک به داشتن این تب، دواپاشی و گوشت مصرفی خوب پخته می‌شود‌.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به منظور جلوگیری از ابتلا به تب کانگو، همه‌ساله کمپاینی را راه‌اندازی و واکسین آن را بالای حیوانات تطبیق می‌کند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۳/۹/۵ - ۱۱:۵
Background image

بازدید از قطعات نمایشی گندم در ولسوالی سید خیل ولایت پروان

۵ قوس ۱۴۰۳ هـ.ش
هیئتی از کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری  ولایت پروان از دوازده  قطعه نمایشی گندم در  ولسوالی سید خیل بازدید کرد.
هدف از این بازدید، نظارت بر پروژه‌های انکشافی. . .

دوشنبه ۱۴۰۳/۹/۵ - ۱۱:۴
Background image

آغاز کار احداث قوریه درختان میوه در فارم تحقیقات میوه‌جات کوکچه ولایت بدخشان

 ۵ قوس ۱۴۰۳ هـ.ش
مدیریت عمومی تحقیقات زراعتی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان با همکاری دفتر محترم میشن ایست، کار احداث قوریه درختان میوه را در ساحه سه جریب زمین در فارم. . .

دوشنبه ۱۴۰۳/۹/۵ - ۱۱:۳
Background image

توزیع کود کمپوست برای یک هزار  دهقان در ولسوالی کشک کهنه

۵ قوس ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری، مالداری ولایت هرات با همکاری موسسه اکشن اید، پروژه امنیت غذایی اضطراری افغانستان را از طریق بودجه سازمان ملل در ولسوالی کشک کهنه اجرا کرد.
در این. . .

BACK TO NEWS