جلسه اداری وزارت زراعت در مورد بررسی بودجه انکشافی برگزار شد

content_admin
پنجشنبه ۱۴۰۰/۳/۲۰ - ۱۳:۱۷
جلسه اداری وزارت زراعت در مورد بررسی بودجه انکشافی برگزار شد

۲۰ جوزای ۱۴۰
جلسه اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور وزیر زراعت، معینان، رییسان مرکزی و رییسان پروژه‌ها در مورد بررسی مصرف بودجه انکشافی سال مالی جاری، مشکلات بودجه انکشافی و جست‌وجوی راه‌های حل این مشکلات برگزار شد.
عبدالهادی رفیعی، معین مالی و اداری وزارت زراعت، در این جلسه در مورد مصرف بودجه انکشافی و وضعیت مالی و اداری این پروژه‌ها گزارش مفصل ارایه کرد. آقای رفیعی گفت که با توجه به بررسی‌های جدید، مصرف بودجه انکشافی سال مالی جاری در حال بهتر شدن است. وی هم‌چنان افزود که در قسمت مصرف بودجه انکشافی و تطبیق پروژه‌ها، لازم است سرعت عمل بیش از پیش افزایش یابد.
پس از آن، داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، گفت که این وزارت باید تا ختم سال مالی، از نگاه مصرف بودجه انکشافی به هدف تعیین شده برسد. وزیر زراعت به اعضای جلسه هدایت داد که معیار موفقیت ریاست‌ها و پروژه‌ها در بررسی‌ها و ارزیابی‌ها، باید ارایه خدمات مؤثر و مصرف معقول بودجه انکشافی باشد.

 

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱ - ۱۱:۳۴
Background image

سمینار هم‌آهنگی رؤسای مرکزی و ولایتی وزارت زراعت افتتاح شد

۱ سنبله ۱۴۰۴ 
سمینار سه‌روزه هم‌آهنگی رؤسای مرکزی و ولایتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در تالار پامیر این وزارت با حضور مولوی عطاءالله عمری وزیر ،ملا آغاجان آخند  “حاجی‌سالم” معین. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱ - ۱۱:۲۳
Background image

آغاز کار پروژه اعمار چکدم در ولسوالی خیبر فاریاب

۱ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
کار اعمار پروژه مهم چکدم در قریه ده‌سبز ولسوالی جدیدالتشکیل خیبر ولایت فاریاب از بودجه انکشافی وزارت زراعت به هزینه 865 هزار افغانی به‌گونه رسمی آغاز شد. 
این پروژه. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱ - ۱۰:۳۰
Background image

در پکتیکا پروژه مدیریت حوزه‌های آبی آغاز شد

۱ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۹ صفرالمظفر ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا اعلام کرد که به‌منظور بهبود معیشت جوامع آسیب‌دیده و کاهش میزان آسیب‌پذیری، کارهای عملی پروژه «مدیریت. . .

بازگشت به خبرها