دیوار احاطه‌ی باغ ذخیره‌ی مزدشت در تخار به بهره‌برداری سپرده شد

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۹/۲۴ - ۱۳:۳۴
دیوار احاطه‌ی باغ ذخیره‌ی مزدشت در تخار به بهره‌برداری سپرده شد

۲۴ قوس ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، کار ساخت دیوار احاطه‌ی باغ ذخیره مزدشت واقع در ولسوالی ورسج ولایت تخار را تکمیل کرد. این دیوار، رسماً توسط والی تخار به بهره‌برداری سپرده شد.
در افتتاح بهره‌برداری از این دیوار، مولوی عبدالله قرلق والی و مسوولان اداره‌های محلی تخار، نماینده‌گان شورای ولایتی، شوراهای انکشافی و شهروندان حضور یافتند.
کار ساخت این دیوار که در پنجم اسد امسال، از جانب ریاست زراعت تخار و توسط شرکت ساختمانی «تخارگرین» آغاز گردید و دیروز رسماً به پایان رسید.
مساحت باغ ذخیره‌ی مزدشت ۱۲۹ جریب زمین است و دیوار یادشده، با طول ۴.۵ کیلومتر ساخته شده که باغ یادشده را احاطه کرده است.
در ساخت این دیوار، ۲۳ میلیون و ۸۷ هزار و ۳۲۸ افغانی، از بودجه‌ی انکشافی وزارت زراعت هزینه شده است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۰ - ۱۵:۲۳
Background image

آغاز کمپاین کیمیاوی علیه آفات نباتی در ولسوالی شتل پنجشیر

۳۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر از آغاز کمپاین کیمیاوی علیه آفات نباتی «مور پت‌دار (خیمه‌ساز)» در حوزه چیلانک ولسوالی شتل خبر می‌دهد.
به اساس معلومات، این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۰ - ۱۳:۲
Background image

برگزاری نشست مهم با دفتر «داکار» در کندز پیرامون تطبیق و پیشرفت پروژه‌های انکشافی زراعتی

۳۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ ذوالقعده ۱۴۴۷ هـ.ق
رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز، مولوی نیاز محمد عابد، در دیدار با دادالله، مسئول دفتر «داکار» برای زون شمال و شمال‌شرق، پیرامون پروژه‌های. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۰ - ۱۲:۱۹
Background image

ادامه کمپاین مبارزه با ملخ در سرپل و پاک‌سازی بیش از ۶۰۰ هکتار زمین

۳۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل از ادامه کمپاین مبارزه با ملخ در این ولایت خبرداده و می گویند که بیش از 600 هکتار زمین از وجود ملخ پاک‌سازی شده است.
به. . .

بازگشت به خبرها