آغاز کمپاین بهاری نهال‌شانی در کندهار

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۴:۲۴
د کندهار د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست له لوري د ۱۴۰۵ لمریز کال لپاره د «نیالګي کېنول صدقه جاريه ده» تر شعار لاندې د نیالګیو کېنولو کمپاین په رسمي ډول پیل شو.

۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین نهال‌شانی برای سال ۱۴۰۵ هـ.ش تحت شعار «غرس نهال صدقه جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار به‌گونه رسمی آغاز شد.
در این مراسم، مولوی عبدالرشید منیب رئیس زراعت کندهار، مولوی عبدالله روحانی شاروال کندهار، مولوی عبدلوارث سعادت رئیس عدلیه، نمایندگان مستوفیت، قوماندانی امنیه، ریاست اقوام و قبایل، آمرین، مدیران و کارمندان ریاست زراعت و شماری از باشندگان شهر اشتراک داشتند.
در جریان برنامه، نماینده آمریت منابع طبیعی ریاست زراعت کندهار اظهار داشت که در سال ۱۴۰۵ هـ.ش، در مجموع ۴۵۵ هزار و ۵۴۵ اصله نهال مثمر و ۹۰ هزار و ۵۰۰ اصله نهال غیرمثمر در این ولایت غرس خواهد شد. به گفته وی، این نهال‌ها از سوی فارم‌های امارتی، قوریه‌داران خصوصی و مردم در مناطق مختلف غرس می‌گردد.
وی افزود که نهال‌شانی افزون بر حفاظت از محیط زیست و کاهش آلودگی هوا، در زیباسازی شهرها نیز نقش مهم داشته و به بهبود وضعیت روحی شهروندان کمک می‌کند.
در همین حال، شماری از باشندگان کندهار از این اقدام استقبال کرده و تأکید نمودند که نهال‌ها اساس یک محیط سالم را تشکیل می‌دهند. آنان خواستار توجه جدی به نگهداری و مراقبت از نهال‌ها پس از غرس شدند تا نتایج پایدار به‌دست آید.
قابل ذکر است که برای سال‌های آینده نیز آمادگی‌ها در کندهار اتخاذ شده و در سال جاری دو قوریه جدید ایجاد گردیده است تا نیازمندی‌های آینده نهال‌ها از همین منابع تأمین و روند سرسبزی تقویت گردد.
حفاظت از محیط زیست، تقویت منابع طبیعی و گسترش ساحات سبز از اولویت‌های اساسی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به‌شمار می‌رود و به همین منظور، همه‌ساله با فرا رسیدن فصل بهار، کمپاین‌های گسترده نهال‌شانی در سطح کشور تطبیق می‌گردد تا از اثرات منفی تغییرات اقلیمی کاسته شده و محیط زیست بهبود یابد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۵۸
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بامیان

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی بهار سال ۱۴۰۵ تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری با همکاری مؤسسات همکار در ولایت بامیان رسماً آغاز شد.
این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۱:۱
Background image

غرس بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار در ریاست زراعت غور

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری غور اعلام کرده است که در ادامه کمپاین نهال‌شانی و به مناسبت فرارسیدن سال جدید، بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار از سوی پرسونل این اداره غرس گردیده. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۳۸
Background image

ختم دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم در ریاست زراعت دایکندی

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم که از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و بخش دعوت و ارشاد آن ریاست به‌منظور ارتقای آگاهی دینی، تقویت درک مفاهیم و احکام اسلامی و ایجاد. . .

بازگشت به خبرها