آغاز کمپاین کیمیاوی علیه آفات نباتی در ولسوالی شتل پنجشیر

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۰ - ۱۵:۲۳
آغاز کمپاین کیمیاوی علیه آفات نباتی در ولسوالی شتل پنجشیر

۳۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر از آغاز کمپاین کیمیاوی علیه آفات نباتی «مور پت‌دار (خیمه‌ساز)» در حوزه چیلانک ولسوالی شتل خبر می‌دهد.
به اساس معلومات، این کمپاین از سوی مدیریت عمومی خدمات زراعت و مالداری ولسوالی شتل راه‌اندازی شده و در جریان آن، به باغداران در مورد اندازه دوز و شیوه استفاده از ادویه حشره‌کش لیمبدا سیهالوترین آموزش داده شده است.
در این برنامه، صدها اصله نهال مثمر و غیرمثمر از آفات پاک‌سازی گردیده و مقدار پنج لیتر ادویه حشره‌کش نیز برای باغداران توزیع شده است تا از طریق ادویه‌پاشی، باغ‌های شان را محافظت نمایند.
مسوولان می‌گویند این کمپاین در روزهای آینده در ساحات ده‌کلان، اندروسات، روی‌دره و کورابه نیز ادامه خواهد یافت. باشندگان محل و باغداران از تطبیق به‌موقع این برنامه استقبال کرده و بر تداوم آن تأکید نموده‌اند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۳ - ۸:۱۹
Background image

چهاردهمین جلسه شورای رهبری صندوق وجهی انکشاف زراعتی برگزار شد

چهاردهمین جلسه شورای رهبری صندوق وجهی انکشاف زراعتی تحت رهبری مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در وزارت زراعت برگزار شد.
در این نشست، مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۲ - ۸:۱۹
Background image

دیوار استنادی به هزینه بیش از دو میلیون افغانی در ولسوالی بنگی تخار اعمار شد

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار اعلام کرد که یک دیوار استنادی به هزینه بیش از دو میلیون افغانی در قریه تاشه‌خور ولسوالی بنگی این ولایت اعمار شده است.
براساس فیصله جلسه سکتور. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۱ - ۱۶:۱
Background image

ورود ۴۰ متریک تُن تخم‌های بذری مساعدتی اوزبیکستان به افغانستان

۲۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
در ادامه همکاری‌های زراعتی میان افغانستان و کشورهای همسایه، جمهوری اوزبیکستان ۴۰ متریک تُن تخم‌های بذری را به وزارت زراعت، آبیاری و مالداری افغانستان مساعدت کرد.
این. . .

بازگشت به خبرها