کشت کیله در خوست؛ دهقانی که در سایه تلاش‌هایش امیدهای نو زنده شده است

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۳ - ۱۵:۲۹
کشت کیله در خوست؛ دهقانی که در سایه تلاش‌هایش امیدهای نو زنده شده است

۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
یک تن از دهقانان ولایت خوست که از چند سال به این‌سو مصروف کشت کیله می‌باشد، می‌گوید که این گیاه میوه‌دار در این ولایت به‌گونه موفقانه رشد می‌کند و نسبت به سال‌های نخست، هم مقدار حاصلات و هم تعداد نهال‌ها افزایش یافته است.
این دهقان بر اساس تجربه‌هایش می‌گوید که نهال کیله در مراحل ابتدایی نیاز به آب زیاد دارد، اما اگر مراقبت لازم و آبیاری مناسب صورت گیرد، ولایت خوست می‌تواند در تولید کیله به خودکفایی برسد. به گفته او، نتایج مطلوب این بوته نه‌تنها سبب افزایش عواید دهاقین می‌شود، بلکه تنوع میوه و جایگاه زراعتی این ولایت را نیز تقویت می‌کند.
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست نیز با قدردانی از این ابتکار دهقانان می‌گویند که اداره آمادگی دارد برای ترویج و توسعه بوته‌های میوه‌ای جدید، مشوره‌ها و همکاری‌های تخنیکی لازم را فراهم سازد تا سکتور زراعت در ولایت بیش از پیش تقویت شده و سطح تولیدات افزایش یابد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۰:۳۴
Background image

شرکت زراعتی وادی ننگرهار تولیدات خود را در پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن به نمایش و فروش گذاشت

۱۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن در کابل گشایش یافت که شرکت زراعتی وادی ننگرهار نیز با ارائه و فروش تولیدات معیاری و داخلی خود، حضور فعال در این نمایشگاه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۹:۱۱
Background image

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت بدخشان برگزار شد

۱۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت بدخشان بر اساس برنامه جلسات سکتوری مقام ولایت، با حضور مسئولان ادارات امارتی، نمایندگان مؤسسات ملی و بین‌المللی، نماینده پوهنحی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۹:۱
Background image

سفر معین زراعت و مالداری به ولایت پروان و افتتاح برنامه آموزشی داکتر وترنران

۱۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سفر به ولایت پروان برنامه آموزشی داکتر وترنران را که از سوی کمیته هالند برگزار می‌شود،. . .

بازگشت به خبرها