دیدار رئیس عمومی پلان وزارت زراعت با مسئولان عمومی برنامه جهانی غذا در افغانستان

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۹ - ۱۰:۲۳
دیدار رئیس عمومی پلان وزارت زراعت با مسئولان عمومی برنامه جهانی غذا در افغانستان

۱۹ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای هماهنگی و تخنیکی به رهبری مولوی عبدالغفور، رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با مسئولان عمومی برنامه جهانی غذا  در افغانستان و کارشناسان بخش زراعت این نهاد در مقر وزارت زراعت برگزار شد.
در این دیدار، رئیس عمومی پلان وزارت زراعت از تلاش‌ها و همکاری‌های برنامه جهانی غذا در بخش زراعت افغانستان قدردانی کرده، بر تداوم این همکاری‌ها در جهت توسعه سکتور زراعتی کشور تأکید ورزید.
همچنان در جریان جلسه تصریح شد که از این پس تطبیق پروژه‌ها در هماهنگی با برنامه‌ها و اولویت‌های تعیین‌شده وزارت زراعت صورت خواهد گرفت تا از منابع به‌گونه مؤثرتر در راستای بهبود وضعیت زراعت استفاده شود.
این دیدار در چارچوب تقویت همکاری‌های تخنیکی میان وزارت زراعت و نهادهای بین‌المللی صورت گرفته است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۸ - ۹:۶
Background image

توزیع تخم بذری اصلاح‌شده جواری و لوبیا برای قطعات نمایشی در ولایت پروان

۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
به‌منظور افزایش حاصلات زراعتی، ترویج کشت ارقام اصلاح‌شده و ارتقای ظرفیت دهاقین، تخم بذری اصلاح‌شده جواری و لوبیا همراه با کودهای کیمیاوی برای قطعات نمایشی در مرکز و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۷ - ۱۶:۳۷
Background image

چهار پروژه آبیاری سولری در حومه شهر فیض‌آباد بدخشان به بهره‌برداری سپرده شد

۷ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
چهار پروژه آبیاری مبتنی بر سیستم سولری با هدف بهبود مدیریت منابع آب، افزایش تولیدات زراعتی و توسعه آبیاری پایدار، در مناطق حومه شهر فیض‌آباد ولایت بدخشان تکمیل و به. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۷ - ۱۴:۵
Background image

برنامه تطبیق واکسین انتروتوکسیمیا برای ۵۰ هزار رأس مواشی کوچک در ننگرهار آغاز شد

۷ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۲ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با همکاری تخنیکی کمیته هالند برای افغانستان و حمایت مالی صندوق بین‌المللی انکشاف زراعت،. . .

بازگشت به خبرها