نظارت از جریان کمپاین واکسین بیماری‌های پی پی آر و آبله گاوی در ولسوالی پریان پنجشیر

user-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۹/۲۷ - ۱۴:۵۰
نظارت از جریان کمپاین واکسین بیماری‌های  پی پی آر و آبله گاوی در ولسوالی پریان پنجشیر


۲۷ قوس ۱۴۰۳ هـ.ش
کمپاین واکسین طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR) و آبله گاوی (LSD) که چند روز پیش در ولایت پنجشیر آغاز شده بود، همچنان به‌گونه‌ی عملی ادامه دارد.
 به همین منظور قاری فضل‌الله دیوبند رئیس زراعت پنجشیر، همراه با آمر مالداری و صحت حیوانی و شماری از کارمندان این اداره، از جریان کمپاین در ولسوالی پریان نظارت نمودند.
هیئت نظارت‌کننده پیشرفت این کمپاین را موفق ارزیابی کرده و توصیه‌های لازم را به مسئولین ارائه نمود. این برنامه به کمک مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و همکاری ریاست زراعت تطبیق می‌شود و هدف آن وقایه مواشی از بیماری‌های ویروسی PPR و LSD می‌باشد.
قابل یادآوری است که بیماری‌های متذکره خسارات سنگینی به مواشی وارد می‌کنند و واکسین آن‌ها مدت سه سال معافیت ایجاد می‌کند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۲ - ۱۲:۴۶
Background image

ایجاد ده قطعه نمایشی شالی به سیستم قطاری در ولسوالی شولگره ولایت بلخ

۲۲ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از طریق مدیریت زراعت ولسوالی شولگره، در جریان تاریخ ۱۴ الی ۲۰ جوزا سال روان، ده قطعه نمایشی شالی را در قریه‌های مختلف این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۱ - ۱۲:۵۵
Background image

افتتاح برنامه توزیع تخم جواری برای ۲۰ قطعه نمایشی در لوگر

۲۱ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
با هدف تقویت زراعت معیاری و بهبود سطح تولیدات دهقانان، روند توزیع تخم جواری برای بیست قطعه نمایشی در ولایت لوگر آغاز شد. این برنامه از سوی وزارت زراعت، آبیاری و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۶:۴۰
Background image

آغاز کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی برای پیشگیری از تب کانگو در ولایت فاریاب


۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور جلوگیری از شیوع بیماری خطرناک تب خون‌دهنده کانگو، آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی را با. . .

BACK TO NEWS