آغاز کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی برای پیشگیری از تب کانگو در ولایت فاریاب

user-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۶:۴۰
آغاز کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی برای پیشگیری از تب کانگو در ولایت فاریاب


۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور جلوگیری از شیوع بیماری خطرناک تب خون‌دهنده کانگو، آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی را با همکاری سازمان زراعت ملل متحد و مؤسسه اکتید راه‌اندازی کرد.
این کمپاین، با توزیع پوسترهای آموزشی و دواپاشی در گنج بازارهای فروش بز و گوسفند، به‌ویژه در شهر میمنه و ولسوالی‌های مختلف، تا روزهای پیش از عید سعید اضحی ادامه خواهد یافت.
هدف اصلی این برنامه، بلند بردن سطح آگاهی مالداران، قصابان و مردم در مورد خطرات تب کانگو و جلوگیری از انتقال این بیماری از حیوان به انسان عنوان شده است.
داکتر ارسلان حیدری، مدیر عمومی صحت حیوانی فاریاب، از همه شهروندان، به‌ویژه قصابان خواست تا توصیه‌های صحی را جدی گرفته و در حفظ سلامت فردی و اجتماعی سهم بگیرند.
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری فاریاب تأکید دارد که تلاش‌ها برای جلوگیری از شیوع تب کانگو به‌گونه جدی ادامه داشته و همکاری مردم در این زمینه بسیار مهم است.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۶:۴۰
Background image

آغاز کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی برای پیشگیری از تب کانگو در ولایت فاریاب


۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور جلوگیری از شیوع بیماری خطرناک تب خون‌دهنده کانگو، آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی را با. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۳۴
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی درباره تغییر اقلیم و تأثیرات آن بر ولایت بغلان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
ورکشاپ آموزشی یک‌روزه تحت عنوان «تغییر اقلیم و تأثیرات آن بر ولایت بغلان» با حضور نمایندگان ادارات دولتی، پوهنتون بغلان، انجمن‌های زراعتی و جنگلداری، فعالان محیط زیست. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۲۸
Background image

توزیع خشکن‌های آفتابی و نظارت از پروژه‌های زراعتی در ولسوالی بگرام ولایت پروان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به اساس هدایت مولوی روح‌الله روحانی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، برنامه‌های متعدد زراعتی و حمایتی در ولسوالی بگرام این ولایت اجرا و مورد نظارت قرار گرفت.. . .

BACK TO NEWS