شماری از پروژه‌ها و طرح‌های سال مالی ۱۳۹۹ مورد ارزیابی وزیر زراعت قرار گرفت

content_admin
شنبه ۱۳۹۸/۶/۱۶ - ۱۴:۵۱
شماری از پروژه‌ها و طرح‌های سال مالی ۱۳۹۹ مورد ارزیابی وزیر زراعت قرار گرفت

۱۶ سنبله ۱۳۹۸

نصیراحمد درانی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در جلسه‌ای با حضور رییسان پروژه‌ها و روسای زیرمجموعه‌های این وزارت، شماری از طرح‌ها و پروژه‌های جدید را برای پلان تطبیقی سال مالی ۱۳۹۹ ارزیابی کرد.

تولید، پروسس، بسته‌بندی و بازاریابی عناب ولایت فراه، آلوبخارای ولایت غزنی، بادام ولایت دایکندی، خرمای ولایت فراه، طرح تنظیم نباتات طبی، طرح تنظیم چراگاه‌ها به اشتراک مردم و شماری دیگر از طرح‌های زراعتی و مالداری از مجموع پروژه‌ها و طرح‌هایی بودند که برای پلان سال ۱۳۹۹ مالی مد نظر گرفته شده‌اند. پروژه‌ها و طرح‌های یادشده به منظور برنامه‌ریزی مؤثر و تطبیق ثمربخش توسط آقای درانی در جلسه‌ای، به بررسی گرفته شد.

وزیر زراعت در این نشست به رییسان هر بخش هدایت‌هایی را به منظور بهبودی برنامه‌ریزی و تطبیق ثمربخش این طرح‌ها ارایه کرد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۱ - ۱۲:۰
Background image

برنامه آموزشی و ارتقای ظرفیت کارمندان ریاست زراعت غزنی پایان یافت

۲۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
برنامه آموزشی و ارتقای ظرفیت کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی که با هدف بلندبردن سطح دانش مسلکی، تقویت مهارت‌های اداری و ارتقای ظرفیت کاری کارمندان. . .

شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۱ - ۱۱:۵۶
Background image

تولید عسل در بدخشان نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد افزایش یافته است

۲۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
بر اساس ارزیابی آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، تولید عسل در این ولایت در سال ۱۴۰۵ نسبت به سال گذشته حدود ۱۰ درصد افزایش یافته. . .

شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۱ - ۱۱:۵۳
Background image

برای ۴۰۰ زن زراعت‌پیشه در ولسوالی رستاق وسایل کار و تخم سبزیجات توزیع شد

۲۱ سنبله ۱۴۰۵  هـ.ش
به‌منظور حمایت از فعالیت‌های زراعتی زنان و تقویت باغچه‌های خانگی، برای ۴۰۰ تن از زنان زراعت‌پیشه در ۱۰ قریه ولسوالی رستاق ولایت تخار  وسایل کار و تخم سبزیجات توزیع. . .

بازگشت به خبرها