کار اعمار دو چکدم در دو ولسوالی ولایت جوزجان آغاز شد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۶ - ۹:۴۹
کار اعمار دو چکدم در دو ولسوالی ولایت جوزجان آغاز شد

مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان می‌گویند، که سنگ تهداب اعمار دو ‌باب چکدم را در ولسوالی آقچه و خانقاه این ولایت گذاشته و روند کاری در آن جریان دارد.
کار ساخت این چکدم ها با حضور مولوی زین الدین حسام رییس انجنیری و انکشاف آبیاری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، قاری عبدالغنی شریفی ریس زراعت، آبیاری و مالداری جوزجان، نماینده ولایت و با اشتراک رئیس شورا و متنفذین محل شورای آن ولسوالی‌ها  رسماً تهداب گذاری گردید. 
در ابتداء مولوی زین الدین حسام رئیس انجنیری و انکشاف آبیاری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در مورد اهمیت و فواید اعمار چکدم‌ها توضیحات همه جانبه ارایه نموده از شرکت قرار دادی خواست که پروژه متذکره را مطابق مشخصات و دیزاین با کیفیت در زمان معین آن تطبیق نماید تا هر چه زودتر به بهره‌برداری مورد استفاده مردم قرار گیرد. 
در همین حال  بزرگان منطقه‌های که در آن چکدم احداث می شود ضمن تأکید در حفظ و مراقبت از چکدم‌ها از رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری ابراز سپاس و قدردانی نمودند. 
این چکدم‌ها به منظور تقویت آب‌های زیر زمینی، جلوگیری از خشک‌سالی و رسیدگی به مشکلات کم آبی مالداران در این ولایت اعمار می‌گردد.
قرار است در ده ولسوالی ولایت جوزجان ده باب چکدم از بودجه‌ انکشافی وزارت زراعت آبیاری و مالداری اعمار تا پایان سال جاری تطبیق گردد‌.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۵۱
Background image

آغاز کمپاین کنترول امراض و آفات نباتی در ولسوالی رخه

۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر در  ولسوالی رخه کمپاین کنترول و جلوگیری از امراض و آفات نباتی را در شماری از قریه‌جات این ولسوالی آغاز کرد.
این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۴۹
Background image

دیدار رئیس زراعت پنجشیر با مسئول کمیته صلیب سرخ پیرامون تداوم همکاری‌ها در بخش زراعت

۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
قاری فضل‌الله دیوبند رئیس زراعت، آبیاری و مالداری در یک دیدار رسمی با هدایت‌الله ساحل مسئول کمیته صلیب سرخ و هیئت همراهش در مقر این ریاست دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۴۸
Background image

سفر هیئت تخنیکی به کندز برای سروی و تثبیت چراگاه‌ها

۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به‌منظور سروی، تشخیص و تثبیت چراگاه‌های ولایات شمالی کشور، پس از ولایت بغلان به ولایت کندز سفر کرد. 
این هیئت به رهبری. . .

بازگشت به خبرها