کار اعمار دو چکدم در دو ولسوالی ولایت جوزجان آغاز شد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۶ - ۹:۴۹
کار اعمار دو چکدم در دو ولسوالی ولایت جوزجان آغاز شد

مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان می‌گویند، که سنگ تهداب اعمار دو ‌باب چکدم را در ولسوالی آقچه و خانقاه این ولایت گذاشته و روند کاری در آن جریان دارد.
کار ساخت این چکدم ها با حضور مولوی زین الدین حسام رییس انجنیری و انکشاف آبیاری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، قاری عبدالغنی شریفی ریس زراعت، آبیاری و مالداری جوزجان، نماینده ولایت و با اشتراک رئیس شورا و متنفذین محل شورای آن ولسوالی‌ها  رسماً تهداب گذاری گردید. 
در ابتداء مولوی زین الدین حسام رئیس انجنیری و انکشاف آبیاری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در مورد اهمیت و فواید اعمار چکدم‌ها توضیحات همه جانبه ارایه نموده از شرکت قرار دادی خواست که پروژه متذکره را مطابق مشخصات و دیزاین با کیفیت در زمان معین آن تطبیق نماید تا هر چه زودتر به بهره‌برداری مورد استفاده مردم قرار گیرد. 
در همین حال  بزرگان منطقه‌های که در آن چکدم احداث می شود ضمن تأکید در حفظ و مراقبت از چکدم‌ها از رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری ابراز سپاس و قدردانی نمودند. 
این چکدم‌ها به منظور تقویت آب‌های زیر زمینی، جلوگیری از خشک‌سالی و رسیدگی به مشکلات کم آبی مالداران در این ولایت اعمار می‌گردد.
قرار است در ده ولسوالی ولایت جوزجان ده باب چکدم از بودجه‌ انکشافی وزارت زراعت آبیاری و مالداری اعمار تا پایان سال جاری تطبیق گردد‌.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۵۳
Background image

کندهار کې د کرنیزو درملو د قاچاق مخه ونیول شوه؛ ۱۵ کارټنه ناقانونه مواد ضبط شول

۶ غویی ۱۴۰۵ه‍.ش
۹ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ه‍.ق
د کندهار د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست تر رهبرۍ لاندې، د بوټو ژغورنې مدیریت د قرنطین مسؤلینو د کندهار ښار د اوومې ناحیې د باغ‌پُل په. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۴۸
Background image

د څړځایونو د سروې او تثبیت په‌پار کندز ته د تخنیکي پلاوي سفر

۶ غویی ۱۴۰۵ه‍.ش
۹ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ه‍.ق
د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ وزارت له لوري یو تخنیکي پلاوی د هېواد د شمالي ولایتونو د څړځایونو د سروې، تشخیص او تثبیت په موخه، د بغلان له. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۴۶
Background image

د خوست نادرشاه کوټ کې پر لسګونو بزګرانو د سویابینو تخم او کیمیاوي سرو وېش لړۍ پیل شوه

۶ غویی ۱۴۰۵ه‍.ش
۹ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ه‍.ق
د خوست د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ ریاست له لوري، د ملګرو ملتونو د خوړو او کرنې ادارې «اف‌اې‌او» په مالي او د «او‌آرډي‌» مؤسسې په تخنیکي. . .

بازگشت