ورکشاپ آموزشی رهنمایی پلان تدارکاتی در وزارت زراعت برگزار شد

user-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۷ - ۲۰:۱۱
کرنې وزارت کې د تدارکاتي پلان لارښود روزنیز ورکشاپ دایر شو

۷ جوزا ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست امور کارکنان و ریاست تهیه و تدارکات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری یک ورکشاپ آموزشی را برای شماری از کارمندان مرکزی این وزارت برگزار کرد. این برنامه با هدف ارتقای ظرفیت کارمندان در زمینه تهیه و تطبیق پلان‌های تدارکاتی راه‌اندازی شده بود.
به گفته مسئولان، چنین برنامه‌ها در بهبود روند کاری و پیشبرد مؤثر امور تدارکاتی در وزارت نقش مهمی ایفا می‌کند. اشتراک‌کنندگان نیز این گونه برنامه‌ها را مفید خوانده و خواهان ادامه آن در بخش‌های مختلف تخصصی شدند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۴:۵۰
Background image

بازدید رییس اطلاعات، آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت از کمپنی میلکو در ولایت کندهار

۱۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی شیرمحمد حاتمی، رییس اطلاعات، آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی خود به ولایت کندهار، از کمپنی «میلکو» بازدید به عمل آورد.
در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۴:۴۸
Background image

دیدار معین آبیاری و منابع قدرتی وزارت زراعت با رئیس انسجام پروژه‌های اداره امور

۱۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی بازمحمد فیضان، معین آبیاری و منابع قدرتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با مولوی عمار یاسر، رئیس انسجام پروژه‌های اداره امور امارت اسلامی، دیدار و گفتگو کرد.
در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۴:۴۶
Background image

در ولایت کندهار صدها دهقان برای ایجاد مزارع نمایشی تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کودهای کیمیاوی دریافت کردند

۱۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۳ جُمادی‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
به حمایت مالی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و به رهبری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، برای ۳۰ تن از دهقانان در نواحی سوم، پنجم،. . .

بازگشت به خبرها