امضای ۷۴ تفاهم‌نامه به ارزش بیش از ۲۰۰ میلیون دالر در نمایشگاه زراعت و مالداری افغانستان

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۵:۳۰
د افغانستان د کرنې او مالدارۍ په نندارتون کې د څه باندې ۲۰۰ میلیونه ډالرو په ارزښت ۷۴ هوکړه‌لیکونه لاسلیک شول

۲۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
هم‌زمان با اختتام نمایشگاه بین الملی زراعت و مالداری افغانستان در کابل، خان‌محمد فروتن رئیس اتاق زراعت و مالداری افغانستان، از امضای ۷۴ تفاهم‌نامه به ارزش بیش از ۲۰۰ میلیون دالر میان شرکت‌ها و سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی خبر داد.
آقای فروتن گفت که در این نمایشگاه بیش از ۱۰۰ غرفه از سوی شرکت‌های داخلی و خارجی ایجاد شده بود و محصولات زراعتی، مالداری و صنعتی افغانستان و سایر کشورها به نمایش گذاشته شد.
در همین حال، مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، گفت که در جریان برگزاری نمایشگاه، قراردادها و تفاهم‌نامه‌های متعددی میان شرکت‌های داخلی و خارجی به امضا رسیده است.
وی هدف از برگزاری این نمایشگاه را فراهم‌سازی زمینه برای بازاریابی و فروش محصولات داخلی عنوان کرد و افزود که افغانستان در بخش تولید گوشت مرغ و شماری از محصولات دیگر به سوی خودکفایی گام برداشته است.
معین زراعت و مالداری تأکید کرد که افزایش تولید داخلی باید با ایجاد بازارهای مناسب برای فروش محصولات همراه باشد و از تاجران و سرمایه‌گذاران خواست تا در بخش‌های مختلف زراعت، مالداری و صنایع مرتبط در داخل کشور سرمایه‌گذاری کنند.
نمایشگاه بین الملی زراعت و مالداری افغانستان از ۲۰ تا ۲۵ اسد در کابل برگزار شد و در آن محصولات زراعتی، مالداری و صنعتی شرکت‌های داخلی و خارجی به نمایش گذاشته شد و زمینه برای توسعه همکاری‌های تجاری و سرمایه‌گذاری میان فعالان اقتصادی فراهم گردید.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۵:۳۰
Background image

امضای ۷۴ تفاهم‌نامه به ارزش بیش از ۲۰۰ میلیون دالر در نمایشگاه زراعت و مالداری افغانستان

۲۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
هم‌زمان با اختتام نمایشگاه بین الملی زراعت و مالداری افغانستان در کابل، خان‌محمد فروتن رئیس اتاق زراعت و مالداری افغانستان، از امضای ۷۴ تفاهم‌نامه به ارزش بیش از ۲۰۰. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۵:۶
Background image

توزیع ۹۳۰ قطعه مرغ تخمی برای ۳۱ خانواده در دایکندی

۲۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی با همکاری مؤسسه «مجادله بر ضد گرسنگی»، برای ۳۱ خانواده مستحق در ولسوالی‌های پاتو و سنگتخت و بندر، ۹۳۰ قطعه مرغ تخمی توزیع. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۴:۵۷
Background image

بررسی فعالیت‌های ریاست زراعت تخار از سوی معین مالی و اداری وزارت زراعت

۲۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر به ولایت تخار با مسئولان و کارمندان ریاست زراعت این ولایت دیدار کرده و گزارش فعالیت‌های. . .

بازگشت به خبرها