نخلستان ۱۰۰ جریبی خرما در فراه

user-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۶/۲۶ - ۱۹:۳۲
نخلستان ۱۰۰ جریبی خرما در فراه

 

۲۶ سنبله ۱۳۹۹
نخل‌های خرمای ولایت فراه، امسال حدود دو هزار کیلوگرام حاصل می‌دهد.
این باغ از سوی ریاست زراعت فراه و به همکاری مؤسسه‌ی «الغرافه»، حدود شش سال پیش ساخته شده است.
این باغ، شبیه به یک فارم تحقیقاتی است و به منظور تحقیقات و توافق این میوه‌ی گران‌بها در این ولایت ساخته شده است. مساحت این باغ حدود ۱۰۰ جریب زمین است.
قرار است امسال صدها بته‌ی دیگر از  نخل‌های خرما در این باغ غرس شود. از سوی دیگر امسال سکتور خصوصی نیز ۲۷ جریب زمین را باغ خرما می‌سازد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۰ - ۱۵:۳۲
Background image

برگزاری نمایشگاه یک‌روزه محصولات زراعتی و صنایع دستی در سمنگان

۱۰ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
نمایشگاه یک‌روزه‌ای از محصولات زراعتی، تولیدات داخلی و صنایع دستی، امروز در شهر ایبک، مرکز ولایت سمنگان برگزار شد.
عبدالخلیل کریمی، آمر امور زراعتی ریاست زراعت سمنگان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۰ - ۱۰:۵۷
Background image

نظارت تخنیکی از مواد پوشش سبزخانه‌های معیاری در بامیان انجام شد

۱۰ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان با همکاری هیئت تخنیکی پروگرام انکشافی ملل متحد (UNDP) از مواد پوشش سبزخانه‌ها (گرین هوس) در گدام این شرکت در مرکز بامیان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۰ - ۱۰:۵۷
Background image

افزایش کشت نبات هنگ در ولایت لوگر؛ بیش از ۴۰۰ جریب زمین زیر کشت رفت

۱۰ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت و مالداری ولایت لوگر می‌گویند که کشت نبات هنگ در این ولایت نسبت به سال گذشته سه درصد افزایش یافته و به بیش از ۴۰۰ جریب زمین توسعه یافته است.
قاری. . .

BACK TO NEWS