مولوی بازمحمد فیضان منحیث معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت معرفی شد

user-admin
یکشنبه ۱۴۰۱/۷/۱۷ - ۱۵:۵۱
مولوی باز محمد فیضان د کرنې وزارت د اوبولګولو او طبیعي سرچینو د مرستیال په توګه معرفي شو


۱۷ میزان ۱۴۰۱
رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به اساس فرمان امیر المونین مولوی بازمحمد فیضان را امروز  منحیث معین آبیاری و منابع طبیعی این وزارت  به کارمندان این اداره معرفی کرد. 
در برنامه ی که به این مناسبت در وزارت زراعت دایر شده بود، مولوی عطاءالله‌عمری سرپرست وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، مولوی فضل‌الباری فضلی معین مالی و اداری، مولوی صدراعظم معین زراعت و مالدرای، مولوی عبدالسلام حقانی معین مالی و اداری اداره امور، مولوی عبدالرحمن رحمانی سرپرست اداره اراضی، روساء و کارمندان سکتور زراعت حضور داشتند.
در این برنامه از تعهد رهبری امارست اسلامی بر رشد زراعت سخن زده افزود"رهبری امارت از راس تا قاعده متعهد به پیشرفت زراعت، آبیاری و مالداری می‌باشند، از همین رو امروز شاهد معرفی معین نو می‌باشیم که در انکشاف سکتور زراعت مصمم است و کار می‌کند، همین رقم همه تعهد داریم که کار کنیم و افغانستان را از وابستگی‌ بیرونی خلاص کنیم، ازبین بردن فقر، کاهش مهاجرت، زنده‌گی بهتر، بلند بردن اقتصاد و منفعت مردم به زراعت وابستگی دارد، هر کسی در این بخش سرمایه‌گذاری کند، ضرر نمی‌کند، امارت هم همکارش می‌باشد، با توجه به بستر مناسب کار در این بخش، حکومت‌های  قبلی توجه‌ای به این سکتور نکرده‌اند، حال با دستان خود میسازیم، زمین، آب و اقلیم مناسب برای کار بیشتر در زراعت داریم و  نیاز به کار است، همکار نو خود را خوش آمدید گفته و متحدانه کار خواهیم کرد".
همچنان فضل‌الباری فضلی معین مالی و اداری وزارت زراعت در مورد اهمیت نظام اسلامی صحبت کرده  گفت:" پس از مشکلات و قربانی‌های زیاد مجاهدین، این نظام برقرار شده است، واجب است که برای استقرار این نظام کار کنیم، بیگانه‌ها بسیار آمدن و رفتند، مگر این ملک را جور نکردند، خود ما باید بسازیم، سکتور زراعت می‌تواند  در کاهش فقر و مصروفیت مردم ییشتر کار کند".
پس از آن  تقرری معین جدید آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت از سوی عبدالسلام‌حقانی معاون مالی و  اداری اداره امور ریاست‌الوزراء به خوانش گرفت شد.
آقای حقانی گفت:" مولوی بازمحمد فیضان پیش از این در ولایت‌های مختلف کشور منحیث والی، قوماندان امنیه، مسوول کمیسوین نظامی کارکرده و حالا این مسوولیت از سوی امیرالمومنین برایش واگزارشده‌است، برایش آرزوی موفقیت دارم".
در اخیر هم مولوی بازمحمد فیضان از تعهد خویش مبنی بر خدمت رسانی در بخش منابع طبیعی سخن زده گفتند که در همکاری متخصصین سکتور زراعت و آبیاری کارها را پیش خواهند برد از تمام مسوولان حاضر خواست که در پیشرفت بخش منابع طبیعی و آبیاری وی را همکاری نمایند.
در اخیر مجلس مولوی صدراعظم معین زراعت و مالداری وزارت زراعت مجلس را با دعای خیر و فلاح مملکت خاتمه بخشید.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۸ - ۱۶:۴
Background image

افتتاح دو پروژه زهکشی و اصلاح زمین‌های زراعتی در کندز و بغلان


۲۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زهکشی و اصلاح زمین‌های زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از افتتاح دو پروژه مهم در ولایت‌های کندز و بغلان خبر داد.
نخستین پروژه در ولسوالی امام صاحب ولایت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۸ - ۱۵:۵۷
Background image

بازدید سخنگوی وزارت زراعت از فارم‌های گاوداری در ولایت هرات


۲۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی شیرمحمد حاتمی، رئیس اطلاعات و آگاهی عامه وزارت زراعت، در جریان سفر به ولایت هرات از فعالیت فارم‌های گاوداری این ولایت دیدن کرد.
 در این بازدید غلام محمد امیری،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۸ - ۱۵:۵۴
Background image

سفر مطالعاتی هیئت ریاست زهکشی و اصلاح زمین‌های زراعتی به ولایت بلخ


۲۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
هیئتی متشکل از متخصصان اقتصادی و اجتماعی، انجنیر جیوتکنیک و متخصص حاصلخیزی خاک از ریاست زهکشی و اصلاح زمین‌های زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت بلخ سفر. . .

بازگشت به خبرها