آغاز برنامه کار در مقابل پول نقد در شهر تالقان ولایت تخار

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۶:۱۵
آغاز برنامه کار در مقابل پول نقد در شهر تالقان ولایت تخار

۱۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار در همکاری  دفتر میشن ایست مقیم ولایت تخار ، برنامه کار در مقابل پول نقد را در شهر تالقان و ولسوالی اشکمش آغاز کرد.
بر اساس این برنامه، ۳ هزار مزدورکار از این طرح مستفید می‌شوند و در بخش‌های پاک‌کاری کانال‌های زراعتی، فارم‌ها و دیگر مکان‌های مورد نیاز به کار گرفته خواهند شد.
تیم مشترک ریاست زراعت، شامل انجنیر احسان‌الله سراجی (متخصص زراعت)، ذبیح‌الله مرادی (مدیر عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌ها)، انجنیر خالد بیگ‌زاده (انجنیر آمریت منابع طبیعی) و نماینده دفتر میشن ایست، از جریان پاک‌کاری کانال فرعی نهر سعید که ۵۰۰ متر طول داشته و ۳ هزار جریب زمین را آبیاری می‌کند، نظارت نمودند.
در جریان نظارت، اسناد کاری و حاضری کارگران بررسی شده و بر کیفیت کار و استفاده مؤثر از منابع موجود تأکید شد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۷
Background image

وزارت زراعت زمین را به اداره تنظیم امور زندان‌ها انتقال داد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذی‌الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری، رئیس عمومی استملاک و اسکان مجدد زمین‌ها، حافظ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۴
Background image

سمینار آموزشی سه‌روزه به منظور ارتقای سطح علمی کارمندان در ریاست اراضی برگزار شد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
به منظور ارتقای ظرفیت‌های مسلکی و افزایش سطح دانش کارمندان، سمینار آموزشی سه‌روزه‌ای در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید.
این سمینار از سوی ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۳۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای دهقانان پیشقدم ولایت کابل

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، به منظور ترویج روش‌های معیاری کشت و افزایش حاصلات زراعتی، ۱۴۴ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده بذری جواری را همراه با ۹۰۰ کیلوگرام کود. . .

بازگشت به خبرها