معین زراعت و مالداری با مسوول شرکت زعفران «امیرخان بند‌امیر» دیدار کرد

user-admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۷/۲۱ - ۱۵:۴۳
معین زراعت و مالداری با مسوول شرکت زعفران «امیرخان بند‌امیر» دیدار کرد

مولوی صدراعظم، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با مسوول شرکت زعفران «امیرخان بند‌امیر» یکی از تاجران چینی، دیدار کرد.
مولوی صدراعظم در این دیدار گفت: «زعفران افغانستان از لحاظ کیفیت بالاست. ما از شرکت‌های خصوصی که در گذشته با دهقانان همکاری داشتند، تقاضا داریم که در آینده هم همکاری گسترده داشته باشند. چین در سلسله حمایت‌هایش از تولید و کشت زعفران و سکتور زراعت، همکاری گسترده با حکومت جدید داشته باشد.»
وی علاوه کرد که از کاشت زعفران، هنگ و سایر محصولات، می‌توان به‌عنوان جایگزین کوکنار استفاده کرد.
امیرخان، مسوول شرکت امیرخان بند‌امیر، گفت: «حدود پنج‌ سال می‌شود که درباره زعفران افغانستان تحقیقات کرده و در ولایت‌های بامیان، دایکندی و هرات فعالیت داشتم. مرکز پروسس، بسته‌بندی و همکاری با دهقانان زعفران‌کار، اصل کار ما بود. می‌خواهیم این فعالیت‌ها را گسترده بسازیم.»
گفتنی است که خاک، آب و هوای مناسب از یک‌سو و تلاش دهقانان از سوی دیگر، باعث رشد و کشت زعفران در مرکز و ولایات افغانستان شده است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۳ - ۱۳:۲۷
Background image

واگذاری زمین از سوی وزارت زراعت به اداره ملی مبارزه با حوادث طبیعی

۱۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۳ جُمادَى‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی سید محمد سعید، رئیس انتقال و توزیع زمین‌های ریاست اراضی، و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۳ - ۱۱:۵۲
Background image

والی میدان‌وردک: با ایجاد کمپلکس زراعتی برای سه هزار نفر زمینه کار فراهم می‌شود

۱۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۳ جُمادَى‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
مولوی خیرالله خیرخواه، والی میدان‌وردک، در رأس یک کنفرانس معلوماتی برای سرمایه‌گذاران، دهقانان و باغداران این ولایت، درباره تأسیس شرکت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۳ - ۱۱:۵۲
Background image

آغاز فاز دوم پروژه حفر حوض‌های خاکی در ولسوالی خاکجبار

۱۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
فاز دوم پروژه حفر حوض‌های خاکی از سوی  ریاست زراعت کابل در همکاری با مؤسسه شلتر فار لایف ولسوالی خاکجبار رسماً آغاز شد. این برنامه برای افرادی تطبیق می‌شود که قبلاً. . .

بازگشت به خبرها