در ۱۵ ولسوالی ننگرهار برای ایجاد کشتزارهای نمایشی جواری، کمک‌های زراعتی به شماری از دهقانان توزیع شد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۹:۴۲
ننګرهار کې د جوارو ننداریزو کروندو جوړولو په‌پار پر یوشمېر بزګرانو مرستې ووېشل شوې

۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به‌منظور ایجاد ۳۰ کشتزار نمایشی جواری در ۱۵ ولسوالی ولایت ننگرهار، تخم‌های اصلاح‌شده جواری، کودهای کیمیاوی و کمک نقدی را میان دهقانان توزیع کرد.
مولوی عبدالستار محمد رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، در جریان این برنامه گفت که از ۱۵ ولسوالی این ولایت، ۳۰ دهقان برای ایجاد کشتزارهای نمایشی، هر کدام در یک جریب زمین، انتخاب شده‌اند. وی افزود که به هر دهقان ۸ کیلوگرام تخم زودرس اصلاح‌شده جواری، ۲۵ کیلوگرام کود سیاه و ۵۰ کیلوگرام کود سفید توزیع شده است.
وی همچنین گفت که برای آماده‌سازی زمین و انجام عملیات ضروری زراعتی، به هر دهقان مبلغ یک هزار افغانی کمک نقدی نیز پرداخت شده است.
براساس معلومات ریاست زراعت ننگرهار، هدف از اجرای این برنامه، ترویج استفاده از تخم‌های اصلاح‌شده جواری، افزایش حاصلات، گسترش روش‌های نوین زراعتی و ارتقای ظرفیت عملی دهقانان است. در همین راستا، برای دهقانان در مراحل مختلف کشت، مراقبت و برداشت حاصل جواری، آموزش‌های مسلکی و عملی نیز ارائه خواهد شد.
قابل یادآوری است که ایجاد کشتزارهای نمایشی یکی از راهکارهای مؤثر برای ترویج تخم‌های اصلاح‌شده و روش‌های پیشرفته زراعتی به شمار می‌رود و از این طریق، دهقانان بر اساس تجربه عملی با شیوه‌های بهتر زراعت و افزایش تولید آشنا می‌شوند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۷ - ۱۰:۴۷
Background image

پروژه بررسی و نمونه‌گیری خون از حیوانات برای تشخیص بیماری بروسلوز در بادغیس آغاز شد

۲۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۴ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، به‌منظور تشخیص موجودیت و تعیین میزان شیوع بیماری بروسلوز در این ولایت، پروژه بررسی این بیماری و نمونه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۷ - ۹:۳۶
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت فعالیت‌های ریاست زراعت بدخشان را بررسی کرد

۲۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر به ولایت بدخشان با مسئولان و کارمندان ریاست زراعت این ولایت دیدار و روند فعالیت‌ها و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۶:۲۶
Background image

برگزاری ورکشاپ سه‌روزه ارتقای ظرفیت برای کارمندان ریاست زراعت فاریاب

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ورکشاپ آموزشی سه‌روزه ارتقای ظرفیت برای کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب در مرکز و ولسوالی‌ها، از سوی ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها