عبدالهادی رفیعی، معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در سفری به ولایت بلخ

mail-admin
پنجشنبه ۱۳۹۸/۶/۱۴ - ۱۷:۳۰
عبدالهادی رفیعی، معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در سفری به ولایت بلخ

عبدالهادی رفیعی، معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در سفری به ولایت بلخ افزون بر افتتاح هشت پروژه‌ی انکشافی در سکتورهای آبیاری، باغداری و مالداری، امروز پنج‌شنبه، با شماری از دهقانان، بانوان وترنر و کارمندان ریاست زراعت بلخ دیدار و فرصت‌ها و مشکلات موجود را بررسی کرد.
آقای رفیعی ضمن سپاس‌گزاری از فعالیت‌ها و کارکردهای ریاست زراعت، به مسوولان و کارمندان ریاست زراعت هدایت داد تا در راستای ارائه خدمات به دهقانان و تطبیق پروژه‌ها بیش‌تر از پیش تلاش کنند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۷ - ۱۲:۰
Background image

کمپاین یوریا اسپری و مبارزه میخانیکی با آفت «مور پته‌دار» در ولایت کندز آغاز شد

۱۷ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
در ولایت کندز کمپاین ویژه یوریا اسپری و مبارزه میخانیکی با آفت «مور پته‌دار» آغاز شد. این برنامه بر اساس پلان ریاست حفظ نباتات و قرنطین وزارت. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۷ - ۱۱:۵۸
Background image

ایجاد ۲۵ قطعه نمایشی گندم بذری در فاریاب

۱۷ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
برای ارتقای آگاهی دهاقین و ترویج تخنیک‌های نوین زراعتی، آمریت امور زراعتی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری فاریاب ۲۵ قطعه نمایشی گندم بذری اصلاح‌شده را در چهار ولسوالی این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۷ - ۱۱:۵۴
Background image

آغاز توزیع تخم‌های بذری اصلاح‌شده و کودهای کیمیاوی برای دهاقین در ولسوالی بهارک

۱۷ قوس ۱۴۰۴  هـ.ش
به‌منظور افزایش سطح حاصلات گندم در هر جریب زمین، ترویج و معرفی تخم‌های بذری اصلاح‌شده و تقویت امنیت غذایی، ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار با همکاری مالی سازمان. . .

بازگشت به خبرها