شماری از پروژه‌ها و طرح‌های سال مالی ۱۳۹۹ مورد ارزیابی وزیر زراعت قرار گرفت

content_admin
شنبه ۱۳۹۸/۶/۱۶ - ۱۴:۵۱
شماری از پروژه‌ها و طرح‌های سال مالی ۱۳۹۹ مورد ارزیابی وزیر زراعت قرار گرفت

۱۶ سنبله ۱۳۹۸

نصیراحمد درانی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در جلسه‌ای با حضور رییسان پروژه‌ها و روسای زیرمجموعه‌های این وزارت، شماری از طرح‌ها و پروژه‌های جدید را برای پلان تطبیقی سال مالی ۱۳۹۹ ارزیابی کرد.

تولید، پروسس، بسته‌بندی و بازاریابی عناب ولایت فراه، آلوبخارای ولایت غزنی، بادام ولایت دایکندی، خرمای ولایت فراه، طرح تنظیم نباتات طبی، طرح تنظیم چراگاه‌ها به اشتراک مردم و شماری دیگر از طرح‌های زراعتی و مالداری از مجموع پروژه‌ها و طرح‌هایی بودند که برای پلان سال ۱۳۹۹ مالی مد نظر گرفته شده‌اند. پروژه‌ها و طرح‌های یادشده به منظور برنامه‌ریزی مؤثر و تطبیق ثمربخش توسط آقای درانی در جلسه‌ای، به بررسی گرفته شد.

وزیر زراعت در این نشست به رییسان هر بخش هدایت‌هایی را به منظور بهبودی برنامه‌ریزی و تطبیق ثمربخش این طرح‌ها ارایه کرد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۲ - ۹:۳۱
Background image

در ولایت لغمان برای ۱۲۰۰ خانواده عودت‌کننده از مهاجرت، کمک گندم خوراکی و پول نقد توزیع شد

۲۲ دلو ۱۴۰۴ ه‍.ش
۲۳ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ ه‍.ق
در ولایت لغمان، بر بنیاد شفقت ویژه امیرالمؤمنین حفظه‌الله، وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برای ۱۲۰۰ خانواده‌ای که به‌تازگی از کشورهای همسایه به. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۲ - ۹:۳۱
Background image

افتتاح برنامه توزیع گندم خوراکی و پول نقد برای مهاجرین عودت‌کننده در غور

برنامه توزیع گندم خوراکی و پول نقد برای ۱۲۰۰ تن از مهاجرین عودت‌کننده در ولایت غور، از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت افتتاح شد.
این برنامه با حضور مولوی حیات‌الله مبارک. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۱ - ۱۵:۳۲
Background image

برگزاری جلسه مشترک ریاست عمومی منابع طبیعی وزارت با مسئولان مؤسسه تحفظ حیات وحش (WCS)

۲۱ دلو ۱۴۰۴ هـ‌ش
جلسه‌ای به ریاست مولوی عبدالاحد خلیل، رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در رابطه به حفاظت حیات وحش و تهیه پلان مدیریتی پارک ملی واخان برگزار شد.
در. . .

بازگشت به خبرها