رئیس عمومی اجاره‌دهی و سرمایه‌گذاری زمین وزارت زراعت با رئیس زراعت بدخشان دیدار کرد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۵ - ۱۰:۱۰
رئیس عمومی اجاره‌دهی و سرمایه‌گذاری زمین وزارت زراعت با رئیس زراعت بدخشان دیدار کرد

۱۵ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالظاهر امین، رئیس عمومی اجاره‌دهی و سرمایه‌گذاری زمین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سفر به ولایت بدخشان با مولوی امان‌الله حسن، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، پیرامون زمین‌های امارتی، جایدادهای مربوط به پایه‌های آنتن‌های مخابراتی و چالش‌های موجود در این بخش‌ها دیدار و گفت‌وگو کرد.
مولوی عبدالظاهر امین هدف از این سفر را بررسی و رسیدگی به مشکلات مرتبط با زمین‌های امارتی و ساحات مربوط به پایه‌های آنتن‌های مخابراتی عنوان کرد و گفت که این موضوعات از نزدیک ارزیابی شده و برای رفع چالش‌های موجود، اقدامات لازم روی دست گرفته خواهد شد.
در این دیدار، رئیس زراعت بدخشان نیز ضمن ارائه معلومات درباره وضعیت زمین‌های امارتی تحت اجاره، جایدادهای مربوط به پایه‌های آنتن‌های مخابراتی و مشکلات موجود، خواستار همکاری و رسیدگی بیشتر ریاست عمومی اراضی شد.
همچنان در این نشست، مشکلات تخنیکی مربوط به تثبیت ساحات پایه‌های آنتن‌های مخابراتی در ولایت بدخشان مورد بحث قرار گرفت و رئیس عمومی اجاره‌دهی و سرمایه‌گذاری زمین اطمینان داد که این موضوعات از سوی مرکز بررسی شده و اقدامات لازم برای حل آن‌ها انجام خواهد شد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۷ - ۹:۱۰
Background image

هماهنگی میان شرکت امارتی زراعتی دره ننگرهار و جمعیت هلال احمر برای اجرای پروژه اعمار دارالمجانین ویژه افراد بی‌سرپرست

۱۷ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
سید محمد نعیم محمدی، رئیس اجرائیوی شرکت امارتی زراعتی دره ننگرهار، در دفتر کارش با مولوی قمرگل نصرت، رئیس هماهنگی زون شرق جمعیت هلال. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۷ - ۸:۲۹
Background image

توزیع تخم‌های اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای شماری از دهقانان در ننگرهار

۱۷ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
تحت چتر ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با حمایت مالی مؤسسه کوردید و همکاری تخنیکی مؤسسه بازسازی و انکشاف روستاهای. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۷ - ۸:۲۹
Background image

کار عملی فاز دوم پروژه بهبود معیشت و تقویت تاب‌آوری جوامع روستایی در دایکندی آغاز شد

۱۶ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
کار عملی فاز دوم پروژه «بهبود معیشت و تقویت تاب‌آوری جوامع روستایی» با همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی و مؤسسه افغان اید در این ولایت آغاز شد.
این. . .

بازگشت به خبرها