دیدار سرپرست وزارت زراعت با باشنده‎‌گان فاریاب

user-admin
یکشنبه ۱۴۰۱/۷/۱۰ - ۱۵:۱۸
فارياب له اوسېدونکو سره د کرنې وزارت د سرپرست لیدنه

۱۰ میزان ۱۴۰۱ هـ.ش
سرپرست وزارت زراعت، آبیاری و مالدرای در جریان سفرش به ولایت فاریاب با شماری از مسوولان محلی، تجار، دهقانان، مالدارن و باشنده‌گان این ولایت دیدار های تعارفی برگزار کرد.
مردم از اقشار مختلف ولایت فاریاب به دیدار مولوی عطاالله عمری سرپرست وزارت زراعت آبیاری و مالداری آمده و تقرر وی را به این مقام مبارک گفته و آرزوی موفقیت در جهت انکشاف این سکتور نمودند. 
 در همین حال مولوی عطاالله عمری با مسوولان ادارات مختلف در ولایت فاریاب دیدار کرده و روی موضوعات مختلف بحث و گفتگو کرد.
مولوی عطاءالله عمری  سرپرست وزارت زراعت طبق هدایت رهبری امارت اسلامی افغانستان به منظور بررسی وضعیت زراعت و مالداری  و دید بازدید با مسوولان محلی، تجار، دهقانان و مالدارن جهت حل مشکلات شان به ولایت فاریاب سفر کرده است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۶:۲۲
Background image

تطبیق پروگرام وقایوی لایم سلفر  در مرکز  ولایت بامیان

۱۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان، توسط تیم تخنیکی مدیریت عمومی حفاظت نباتات و قرنطین، پروگرام وقایوی لایم سلفر را در قریهٔ مالک اشتر مرکز بامیان تطبیق کرد.
در. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۶:۲۰
Background image

توزیع بسته‌های غذایی در ولایت سرپل آغاز شد

۱۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت ولایت سرپل، به همکاری موسسه سمون نابینایان افغانستان (ABM)، روند توزیع ۱۴۴۰ بسته مواد غذایی را در ولسوالی‌های گوسفندی، سنگچارک و صیاد آغاز کرد.
هر بسته. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۶:۱۵
Background image

آغاز برنامه کار در مقابل پول نقد در شهر تالقان ولایت تخار

۱۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار در همکاری  دفتر میشن ایست مقیم ولایت تخار ، برنامه کار در مقابل پول نقد را در شهر تالقان و ولسوالی اشکمش آغاز کرد.
بر اساس این. . .

بازگشت به خبرها