جلسه انسجام و هماهنگی کارمندان ریاست عمومی عشر و زکات وزارت زراعت برگزار شد

user-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۶ - ۹:۴۵
د عشر او زکات ریاست د کارکوونکو د انسجام او همغږۍ غونډه وشوه

جلسه انسجام و هماهنگی کارمندان ریاست عمومی عشر و زکات وزارت زراعت با حضور ملا آغاجان آخند "حاجی‌سالم" معین مالی و اداری وزارت زراعت دایر گردید.
در این جلسه، مولوی ندا محمد عابد رئیس عمومی عشر و زکات، مولوی محمدعثمان ترابی رئیس امور کنان، روسا، آمران، مدیران و مامورین عشر و زکات و آمرانی از ریاست‌های مالی و حسابی، پلان و پالیسی و احصایه حضور داشتند و پیرامون بهبود و شفافیت جمع‌آوری عشر و زکات بحث و تبادل نظر کردند.
همچنین، مسئولان عشر و زکات گزارش فعالیت‌های سال ۱۴۰۳ خود را ارائه کرده و پلان‌ها، پیشنهادات و نیازمندی‌هایشان را برای سال ۱۴۰۴ مطرح نمودند.
معین مالی و اداری وزارت زراعت از تلاش‌های کارمندان ریاست عمومی عشر و زکات قدردانی کرده و بر بهبود و انسجام در کارها تاکید نمود. وی از کارمندان درخواست کرد که با مردم با رویه نیکو عمل کرده و عایدات خود را به طور منظم و شفاف جمع‌آوری کرده و به حساب حکومت تسلیم نمایند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۵:۳۰
Background image

امضای ۷۴ تفاهم‌نامه به ارزش بیش از ۲۰۰ میلیون دالر در نمایشگاه زراعت و مالداری افغانستان

۲۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
هم‌زمان با اختتام نمایشگاه بین الملی زراعت و مالداری افغانستان در کابل، خان‌محمد فروتن رئیس اتاق زراعت و مالداری افغانستان، از امضای ۷۴ تفاهم‌نامه به ارزش بیش از ۲۰۰. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۵:۶
Background image

توزیع ۹۳۰ قطعه مرغ تخمی برای ۳۱ خانواده در دایکندی

۲۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی با همکاری مؤسسه «مجادله بر ضد گرسنگی»، برای ۳۱ خانواده مستحق در ولسوالی‌های پاتو و سنگتخت و بندر، ۹۳۰ قطعه مرغ تخمی توزیع. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۴:۵۷
Background image

بررسی فعالیت‌های ریاست زراعت تخار از سوی معین مالی و اداری وزارت زراعت

۲۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر به ولایت تخار با مسئولان و کارمندان ریاست زراعت این ولایت دیدار کرده و گزارش فعالیت‌های. . .

بازگشت به خبرها