به ۱۱۹ تاک‌دار در کابل پایه‌های تاک توزیع شد

content_admin
چهارشنبه ۱۳۹۸/۸/۲۲ - ۱۳:۱۸
به ۱۱۹ تاک‌دار در کابل پایه‌های تاک توزیع شد

۲۲عقرب ۱۳۹۸
به ۱۱۹ تن از تاک‌داران در کابل، به ارزش ۱۰.۳ میلیون افغانی پایه‌های تاک و مواد ضروری برای استحکام تاک‌های‌شان توزیع شد.
عمرجان منگل رییس اداره زراعت ولایت کابل هنگام توزیع این مواد به تاکداران، گفت: «این مقدار مواد با ۳۵درصد سهم دهقان و ۶۵درصد سهم بلاعوض وزارت زراعت توزیع می‌شود.» این‌مقدار مواد برای ۱۱۹جریب باغ اختصاص داده شده و هدف آن تطبیق شیوه‌های جدید تاک‌داری و افزایش محصولات انگور در این مناطق می‌باشد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۴:۳۴
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با معاون اقتصادی اتحادیه اروپا در حاشیه نمایشگاه بادام‌باغ کابل

۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان برگزاری سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری در بادام‌باغ کابل، با معاون. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۹:۵۳
Background image

بازدید رهبری وزارت زراعت از غرفه‌های نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری


۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
در نخستین روز میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری، مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۶:۷
Background image

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل افتتاح شد


۲ ثور ۱۴۰۴ هـ.ش
میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل با حضور رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، شماری از مقام‌های امارتی،. . .

بازگشت به خبرها