برای ۷۷۰ نفر دهقان در ولسوالی خانقاه ولایت جوزجان پول نقد توزیع گردید

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۸ - ۱۱:۲۸
برای ۷۷۰ نفر دهقان در ولسوالی خانقاه ولایت جوزجان پول نقد توزیع گردید

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان بمنظور بلند بردن سطح اقتصادی دهقانان  درهمکاری موسسه کمک به گرسنگی جهانی برای ۷۷۰ نفر دهقان نیازمند پول نقد توزیع نمود.
 این پول درهمکاری مالی موسسه کمک به گرسنگی جهانی  که سهم هر دهقان مبلغ ۵۵۰۰ افغانی می‌شود توزیع نمود .
هدف آن بلند بردن سطح اقتصادی دهقانان و رسیدگی به متضررین از خشک سالی‌های اخیر می‌باشد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۶ - ۱۵:۴۹
Background image

افتتاح سردخانه ۲۰ متریک تنه با سیستم سولری در ولسوالی قیصار فاریاب

۱۶ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
یک باب سردخانه عصری با ظرفیت ۲۰ متریک تن محصولات زراعتی، به همکاری دفتر ولایتی کمیته ناروی مقیم میمنه در قریه سرآسیاب ولسوالی قیصار ولایت فاریاب اعمار و به بهره. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۶ - ۱۵:۴۹
Background image

ایجاد قطعه نمایشی جواری به سیستم قطاری در ولسوالی رستاق ولایت تخار

۱۶ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
به هدف تشویق دهقانان به استفاده از روش‌های موثر کشت، یک قطعه نمایشی جواری به سیستم قطاری در قریه بهارستان ولسوالی رستاق ولایت تخار ایجاد شد.
این قطعه نمایشی در یک. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۶ - ۱۲:۱۷
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی برای راه‌اندازی پروژه‌های مشترک عمرانی میان وزارت زراعت و سازمان خوراک و زراعت ملل متحد

۱۶ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای به هدف هماهنگی برای راه‌اندازی ده‌ها پروژه عمرانی میان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و سازمان خوراک و زراعت ملل متحد برگزار شد.
این جلسه به رهبری مولوی. . .

BACK TO NEWS