برگزاری جلسه هماهنگی برای راه‌اندازی پروژه‌های مشترک عمرانی میان وزارت زراعت و سازمان خوراک و زراعت ملل متحد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۶ - ۱۲:۱۷
د کرنې وزارت او دملګرو ملتونو دخوړو او کرنې ادارې ترمنځ د ګډو ودانیزو پروژو د پیل په پار دهمغږۍ غونډه دایره شوه

۱۶ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای به هدف هماهنگی برای راه‌اندازی ده‌ها پروژه عمرانی میان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و سازمان خوراک و زراعت ملل متحد برگزار شد.
این جلسه به رهبری مولوی بازمحمد فیضان، معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت و با حضور نجیب‌الله امیرزی، مشاور استراتیژیک سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، رؤسا و مشاوران تخنیکی هر دو اداره برگزار گردید.
در این نشست، مشاور سازمان خوراک و زراعت ملل متحد از تعهد کشورهای کمک‌کننده برای عملی‌سازی پروژه‌های زیربنایی در بخش اعمار سردخانه‌های کچالو، پیاز و کشمش‌خانه‌ها در ولایت‌های مختلف کشور خبر داد.
همچنین معین آبیاری و منابع طبیعی بر اهمیت هماهنگی و همکاری نزدیک میان دو نهاد در راستای تطبیق مؤثر، باکیفیت و شفاف این پروژه‌ها تأکید کرده، پیشنهاد تشکیل تیم‌های مشترک تخنیکی برای تعیین محل‌های مناسب پروژه‌ها در ولایات را مطرح نمود.
در پایان، روسا و انجینران تخنیکی هر دو اداره نظریات و پیشنهادات خود را در مورد چگونگی تطبیق بهتر این پروژه‌ها با یکدیگر شریک ساختند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۴ - ۱۷:۴
Background image

مراسم برافراشتن بیرق در وزارت زراعت برگزار شد


۲۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مراسم برافراشتن بیرق امارت اسلامی افغانستان به مناسبت پنجمین سالروز فتح کابل، با حضور رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در صحن این وزارت برگزار شد.
در این مراسم،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۰:۳۶
Background image

آغاز کمپاین واکسیناسیون حیوانات در ولایت بادغیس

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون حیوانات به‌منظور پیشگیری و کنترول بیماری‌های حیوانی، از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، با همکاری مؤسسات سکتور زراعت و مالداری در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۹:۱
Background image

احیای طبیعی یک جنگل چهار هکتاری در ولایت فراه

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
یک جنگل به مساحت چهار هکتار در مربوطات مرکز ولایت فراه، در پی بارندگی‌های سال گذشته و تلاش‌های دوامدار پرسونل آمریت منابع طبیعی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت. . .

بازگشت به خبرها