برای ۶۰۰ دهقان در مرکز ولایت جوزجان تخم بذری گندم و کودهای کیمیاوی توزیع گردید

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۷/۱۹ - ۱۴:۱۳
برای ۶۰۰ دهقان در مرکز ولایت جوزجان تخم بذری گندم و کودهای کیمیاوی توزیع گردید


۱۹ میزان ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری  ولایت جوزجان به منظور بلند بردن سطح حاصلات دهقانان برای ۶۰۰ نفر دهقان تخم بذری گندم و کودهای کیمیاوی در قریه‌جات شهر شبرغان توزیع کرد.
 این مواد در حضور داشت مولوی عبدالجبار خطاب آمر امور زراعتی ریاست زراعت جوزجان به همکاری موسسه بين المللي حمایه اطفال توزیع گردید.
سهم هر دهقان یک بوری گندم بذری ۵۰ کیلویی، دو بوری کود یوریا ۵۰کیلویی و یک بوری کود دی ای پی ۵۰کیلویی و یک پایه ماشین ۱۶ لیتر دوا پاش شامل بود.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۱۵:۴۰
Background image

امضای قراردادهای انتقال زمین میان وزارت زراعت و دو اداره امارتی

۱۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۸ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
مسئولان ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری می‌گویند که بر اساس فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، میان ریاست اراضی وزارت زراعت و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۱۵:۳۸
Background image

در نورستان برای دو هزار دهقان تخم‌های اصلاح‌شدهٔ گندم و کودهای کیمیایی توزیع شد

۱۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۸ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان، در مرکز و ولسوالی‌های این ولایت، به همکاری مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۱۵:۳۵
Background image

در ولسوالی کشندهٔ ولایت بلخ پنج هزار رأس حیوان در برابر بیماری طاعون واکسین وقایوی شدند

۱۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۸ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
به اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، در نتیجهٔ تلاش‌های این ریاست و با همکاری مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد (FAO)، در. . .

بازگشت به خبرها