افتتاح نهمین ورکشاپ گزارش‌دهی سالانه محققان ریاست انستیتوت تحقیقات زراعتی

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۰ - ۱۰:۱۸
افتتاح نهمین ورکشاپ گزارش‌دهی سالانه محققان ریاست انستیتوت تحقیقات زراعتی

نهمین ورکشاپ گزارش‌‌دهی سالانه محققان ریاست انستیتوت تحقیقات زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با اشتراک روساء، متخصصان، محققان، استادان پوهنتون، کارمندان ریاست تحقیقات مرکز و ولایات و نماینده‌گان شرکت‌های تحقیقاتی خصوصی در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل افتتاح گردید.
مولوی نصرت الله‌ طلحه رئیس عمومی انستیتوت تحقیقات زراعتی در افتتاح این ورکشاپ در  مورد اهمیت تحقیق  در بخش‌‌های زراعت، مالداری، باغداری، خاکشناسی و غله‌جات صحبت نمود افزود:" نظریات شما متخصصان و کادرهای زراعت، مالداری و باغداری برای فعالیت تحقیقی خیلی ارزشمند‌ است، از این که در چنین شرائط و با امکانات کم شما متخصصان کار می‌کنید جای افتخار و قابل تقدیر می‌باشید، نیاز است که بیشتر از این کار کنیم تا کشور را به خودکفایی برسانیم و از محتاجی کشورهای خارجی خلاص شویم، این برنامه فرصتی برای ارائه گزارش فعالیت‌های یک ساله و شریک سازی تجارب و طرح دیدگاهی برای آینده می‌باشد تا کارهای مفیدی انجام دهیم که رهبری امارت و الله"ج" از ما و شما راضی باشد".
در همین حال انجینر محمد قاسم عبیدی رئیس تحقیقات توافقی و تطبیقی، انجینر حمیدا‌لله‌ احمدزی رئیس خاکشناسی، انجینر عبدالولی رئیس تحقیقات مالداری در این برنامه سخنرانی کرده و در مورد فعالیت‌های یک ساله گذشته و پلان‌های سال آینده ریاست‌های شان معلومات ارائه نمود.
همچنان گل‌آقا ‌انوری استاد پوهنتون البیرونی با قدردانی از همکاری های وزارت زراعت با نهاد های تحصیلی  تحقیق را  در حاصل‌گیری نباتات مهم موثر عنوان نموده علاوه کرد " استقلال اقتصادی و غذایی هر مملکت وابستگی به تحقیق دارد، اگر بهتر تحقیق شود می‌توان از کشت هر نوع نبات حاصل بهتر گرفت و به زندگی مردم تغییر مثبت آورد، چون زندگی مردم به زراعت وابستگی دارد و یکی از موضوعات اساسی در زراعت تحقیق است، بناء این بخش زیر بنای زراعت را تشکیل می‌دهد".
وزارت زراعت در تمام افغانستان دارای ۲۲ فارم تحقیقاتی می‌باشد که در  بخش‌های ترویج، تحقیق، آموزش روش‌های نوین آبیاری به دهقانان، ترویج باغداری عصری و ترویج کشت غله‌جات با ارزش فعالیت می‌کند. این ورکشاپ برای شریک سازی تجارب و فعالیت‌های این فارم‌ها دایر گردیده‌است و به مدت سه روز ادامه دارد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۱ - ۱۱:۱۲
Background image

تلاش‌های  ریاست میکانیزه زراعتی وزارت زراعت در راستای میکانیزه سازی زراعت 

۱۱ جدی  ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست میکانیزه زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در طی چهار سال اخیر در بخش تقویت، احیا و توسعه خدمات ماشینی زراعتی در سطح کشور تلاش‌های زیادی را انجام داده است که. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۱ - ۱۱:۱۰
Background image

آغاز روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای صدها دهقان در ولسوالی چهاردره کندز

۱۱جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۱ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز با حمایت مالی اداره خوراک و زراعت سازمان ملل متحد و با همکاری تخنیکی مؤسسه انکشاف و بازسازی دهات. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۱ - ۱۱:۹
Background image

توزیع پول نقد برای بی‌جا شده‌گان و عودت‌کننده‌گان در ولایت بادغیس

۱۱ جدی ۱۴۰۴  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس به‌منظور حمایت و مساعدت از بی‌جا شده‌گان و عودت‌کننده‌گان از کشورهای همسایه، پروژه‌ای را تحت نام «دسترسی به راه‌حل‌های. . .

بازگشت به خبرها