آغاز کمپاین مجادله کیمیاوی علیه آفت مورپتدار خیمه‌ساز در ولایت  پروان

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۲/۱ - ۱۰:۳۷
آغاز کمپاین مجادله کیمیاوی علیه آفت مورپتدار خیمه‌ساز در ولایت  پروان

۱ ثور ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین مجادله کیمیاوی علیه آفت مورپتدار خیمه‌ساز به‌گونه رسمی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان  در ولسوالی سالنگ آن  ولایت آغاز شد.
 این برنامه به هدایت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری راه‌اندازی گردیده و قرار است در ولسوالی‌های سالنگ، سرخ‌پارسا و سیاه‌گرد اجرا شود.
در مراسم افتتاح این کمپاین، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری پروان مولوی روح‌الله روحانی، ولسوال سالنگ قاری محمد عمر عمری، آمر تنظیم منابع طبیعی انجنیر سمیع‌الله ساحل، و شماری دیگر از مسؤولان محلی و دهاقین حضور داشتند.
برای این برنامه در مجموع ۱۰۰ لیتر آفت‌کش نوع دلتامترین اختصاص یافته که به‌گونه تخمینی برای پاکسازی حدود ۱۰۰ هزار اصله نهال مثمر و غیرمثمر از وجود این آفت استفاده خواهد شد.
ریاست زراعت پروان هدف از این اقدام را جلوگیری از آسیب‌های بیشتر به باغ‌ها، حفظ منابع طبیعی و افزایش حاصل‌دهی در سال جاری عنوان کرده است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۵:۳۰
Background image

امضای ۷۴ تفاهم‌نامه به ارزش بیش از ۲۰۰ میلیون دالر در نمایشگاه زراعت و مالداری افغانستان

۲۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
هم‌زمان با اختتام نمایشگاه بین الملی زراعت و مالداری افغانستان در کابل، خان‌محمد فروتن رئیس اتاق زراعت و مالداری افغانستان، از امضای ۷۴ تفاهم‌نامه به ارزش بیش از ۲۰۰. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۵:۶
Background image

توزیع ۹۳۰ قطعه مرغ تخمی برای ۳۱ خانواده در دایکندی

۲۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی با همکاری مؤسسه «مجادله بر ضد گرسنگی»، برای ۳۱ خانواده مستحق در ولسوالی‌های پاتو و سنگتخت و بندر، ۹۳۰ قطعه مرغ تخمی توزیع. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۴:۵۷
Background image

بررسی فعالیت‌های ریاست زراعت تخار از سوی معین مالی و اداری وزارت زراعت

۲۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر به ولایت تخار با مسئولان و کارمندان ریاست زراعت این ولایت دیدار کرده و گزارش فعالیت‌های. . .

بازگشت به خبرها