مبارزه با تب کانگو در کابل آغاز شد

content_admin
شنبه ۱۴۰۰/۴/۲۶ - ۱۸:۳۸
مبارزه با تب کانگو در کابل آغاز شد

۲۶ سرطان ۱۴۰۰
در آستانه فرارسیدن عید قربان، ریاست زراعت ولایت کابل، مبارزه علیه مرض کنگو در شهر و برخی از روستاها و ولسوالی‌های ولایت کابل را آغاز کرده است.
این برنامه در روستاها، مناطق و ساحاتی را در بر می‌گیرد که مواشی و طویله‌های حیوانات بیشتر در آن‌ وجود دارد و امکان موجودیت حیوانات آلوده به کنه‌ در آن زیاد است. این کمپاین به مدت هشت روز ادامه می‌یابد و در این مدت، طویله‌ها و حیوانات آلوده به کنه دواپاشی می‌شود‌.
تب کانگو (CCHF) یک مرض کشنده میکروبی (ویروسی) است که از حیوان به انسان نیز سرایت می‌کند. ناقل‌های عمده این ویروس گاو، گوسفند، بز و دیگر حیوانات است.
 ویروس این بیماری، به‌طور مستقیم از طریق گزیدن کنه‌ها و یا تماس با خون و گوشت حیوانات آلوده (منتن) به انسان سرایت می‌کند.
برای پیش‌گیری از ابتلا به کانگو، طویله‌ها و حیوانات مشکوک به داشتن این تب، دواپاشی و گوشت مصرفی خوب پخته می‌شود‌.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به منظور جلوگیری از ابتلا به تب کانگو، همه‌ساله کمپاینی را راه‌اندازی و واکسین آن را بالای حیوانات تطبیق می‌کند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۱۲ - ۱۵:۰
Background image

دیدار رئیس زراعت کندز با رئیس عمومی موسسه میشن ایست

۱۲ جدی ۱۴۰۳ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز مولوی محراب‌الدین بلال با رئیس عمومی دفتر میشن ایست سبراتا دی، دیدار و گفت‌وگو کرد. این نشست به‌منظور بررسی فرصت‌ها و چالش‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۱۲ - ۱۰:۲۵
Background image

احداث قوریه تخم زردآلو و بادام در فارم تحقیقات زراعتی دهدادی

۱۲ جدی ۱۴۰۳ هـ.ش
مدیریت عمومی تحقیقات زراعتی ولایت بلخ به‌منظور تولید نهال برای کلکسیون‌های ملی، قوریه‌ای در ساحه‌ای به مساحت ۳۰۰۰ متر مربع در فارم تحقیقات زراعتی دهدادی احداث کرده است.. . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۱۲ - ۱۰:۲۲
Background image

توزیع بیش از ۱۵ هزار خریطه پلاستیکی برای پرورش نهال‌های زینتی در سبزخانه‌های ولایت کاپیسا

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا به اساس هدایت مولوی محمدرحیم نعمانی، رئیس زراعت این ولایت، بیش از ۱۵ هزار خریطه پلاستیکی را جهت بذر و نهال‌های زینتی در سبزخانه‌ها و فارم‌های. . .

BACK TO NEWS