مبارزه با تب کانگو در کابل آغاز شد

content_admin
شنبه ۱۴۰۰/۴/۲۶ - ۱۸:۳۸
مبارزه با تب کانگو در کابل آغاز شد

۲۶ سرطان ۱۴۰۰
در آستانه فرارسیدن عید قربان، ریاست زراعت ولایت کابل، مبارزه علیه مرض کنگو در شهر و برخی از روستاها و ولسوالی‌های ولایت کابل را آغاز کرده است.
این برنامه در روستاها، مناطق و ساحاتی را در بر می‌گیرد که مواشی و طویله‌های حیوانات بیشتر در آن‌ وجود دارد و امکان موجودیت حیوانات آلوده به کنه‌ در آن زیاد است. این کمپاین به مدت هشت روز ادامه می‌یابد و در این مدت، طویله‌ها و حیوانات آلوده به کنه دواپاشی می‌شود‌.
تب کانگو (CCHF) یک مرض کشنده میکروبی (ویروسی) است که از حیوان به انسان نیز سرایت می‌کند. ناقل‌های عمده این ویروس گاو، گوسفند، بز و دیگر حیوانات است.
 ویروس این بیماری، به‌طور مستقیم از طریق گزیدن کنه‌ها و یا تماس با خون و گوشت حیوانات آلوده (منتن) به انسان سرایت می‌کند.
برای پیش‌گیری از ابتلا به کانگو، طویله‌ها و حیوانات مشکوک به داشتن این تب، دواپاشی و گوشت مصرفی خوب پخته می‌شود‌.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به منظور جلوگیری از ابتلا به تب کانگو، همه‌ساله کمپاینی را راه‌اندازی و واکسین آن را بالای حیوانات تطبیق می‌کند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۴ - ۱۱:۲۴
Background image

برگزاری برنامه آموزشی مبارزه با آفات نباتی در ولسوالی شتل

۲۴ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
برنامه آموزشی در زمینه مبارزه با آفات و امراض نباتی برای باغداران قریه‌جات مختلف حوزه اندروسات ولسوالی شتل ولایت پنجشیر برگزار شد. در این برنامه، کارمندان مدیریت عمومی. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۱۵:۱۹
Background image

دیدار وزیر زراعت با مقامات کشور ازبکستان 

۲۳ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با عبدالرحمنوف شخرتک والی ولایت اندیجان ازبکستان، اویبک عثمانوف سفیر ازبکستان در کابل و شماری از تاجران آن کشور دیدار و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۱۵:۱۳
Background image

توزیع کمک‌های غذایی برای ۳۰۰ خانواده در ولسوالی‌های درزاب و قوش‌تپه ولایت جوزجان

۲۳ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به همکاری مؤسسه «دبلیو اچ اچ» برای ۳۰۰ خانواده در ولسوالی‌های درزاب و قوش‌تپه مواد غذایی تازه توزیع نمود.
بر اساس معلومات. . .

بازگشت به خبرها