نشست پیش‌رفت کاری و هم‌آهنگی کانال‌های آبیاری اندخوی، زمینداور، خوش‌تپه و موساقلعه برگزار شد

content_admin
شنبه ۱۳۹۸/۸/۴ - ۹:۴۰
نشست پیش‌رفت کاری و هم‌آهنگی کانال‌های آبیاری اندخوی، زمینداور، خوش‌تپه و موساقلعه برگزار شد

۲ عقرب ۱۳۹۸
نشست پیش‌رفت کاری و هم‌آهنگی کانال‌های آبیاری اندخوی، زمینداور، خوش‌تپه و موساقلعه به ریاست حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت برگزار شد.
در این نشست، نخست درباره‌ی مطالعات امکان‌سنجی کانال اندخوی سخن گفته شد. کار مطالعات امکان‌سنجی این کانال، برابر با پلان، در حال پیش‌رفت است و قرار است که دیزاین کاملش به زودی تکمیل گردد.
افزون بر این کارکنان فنی، درباره‌ی سروی توپوگرافی، نمونه‌گیری خاک، تاثیرات فنی جیولوژیک و محیط اجتماعی این کانال نظرات‌شان را در میان گذاشتند. قرار شد که در کنار این، در منطقه توسط تصویرها و نقشه‌ی روسیه، بلندی «توپوگرافیک» آن را ببینند.
کارکنان فنی برای تکمیل سروی «جیوتخنیکی» و خاک، به ۴۵ روز زمان نیاز دارند و در زمان دوره‌ی نمونه‌ای، اثرات محیط اجتماعی را نیز بررسی و مطالعه کنند.
کانال خوش‌تپه قرار است از سه ولایت (کندز، بلخ و جوزجان) بگذرد و ۵۰۰ هزار هکتار زمین را آبیاری کند. در این نشست درباره‌ی پیش‌رفت مطالعات امکان‌سنجی صحبت و بحث شد و گفته شد که این مطالعات، تا چند ماه آینده تکمیل می‌گردد.
هم‌چنان در این نشست درباره‌ی کانال زمینداور و بند موسی‌قلعه سخن گفته شد. موسی‌قلعه و زمینداور دو پروژه‌ای است که در ساحه‌ی کاری، پلان کاری و گزارش‌دهی از هم مجزا است. کارمندان تخنیکی در این جلسه درمورد دیزاین ساخت بند موسی‌قلعه، پرزینتیشن ارایه کردند.
قرار است که کارمندان تخنیکی،‌ درباره‌ی آبخور، مسیر انحراف و ذخیره کردن آب در این بند، پلان‌های‌شان را در میان بگذارند و درباره‌ی ساخت بند موسی‌قلعه، پلان مرحله‌ای کارشان را ارایه کنند.
چهار پروژه‌ی مورد بحث و بررسی در این نشست، در سطح کشور حیاتی‌اند که در صورت تکمیل شدن‌شان، ۲.۸۴ میلیون جریب زمین جدید، زیر پوشش کشت و زراعت می‌آید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۳۶
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی جهت ترتیب طرح‌های سال مالی ۱۴۰۵ در وزارت زراعت

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای تخنیکی و هماهنگی به منظور ترتیب و تنظیم طرح‌های سال مالی ۱۴۰۵، تحت رهبری سید احمد خالد صاحب زاده، رئیس پالیسی و پلان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در ریاست. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۱۵
Background image

بررسی صحی بزهای پروژه «مصونیت غذایی» در ولایت تخار

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
تیم تخنیکی آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار از بزهای تدارک‌شده در چارچوب پروژه "مصونیت غذایی" دفتر میشن ایست، بازدید تخنیکی و صحی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۱۵
Background image

جمع‌آوری ادویه‌جات تاریخ‌گذشته حیوانی از کابل مارکت هرات

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات اعلام کرد که تیم تخنیکی آمریت مالداری و صحت حیوانی این ریاست از دواخانه‌های حیوانی در کابل مارکت این ولایت تفتیش و بررسی به. . .

BACK TO NEWS