کار بازسازی شبکه آبیاری «حکمران» در بلخ تکمیل شد

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۸/۶/۴ - ۱۵:۵
کار بازسازی شبکه آبیاری «حکمران» در بلخ تکمیل شد

۴ سنبله ۱۳۹۸
کار بازسازی شبکه آبیاری «حکمران» در ولسوالی نهرشاهی ولایت بلخ، به پایان رسید.
این شبکه که توسط وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از طریق پروژه تنظیم آب در مزرعه بازسازی شده است، چهارصد جریب زمین زراعتی را در تحت پوشش آبیاری قرار می‌دهد.
شبکه آبیاری حکمران نزدیک به ۱.۲ کیلومتر طول دارد و دوهزار و صد نفر از باشندگان محل از استفاده می‌کنند. بازسازی این شبکه ۷.۴ میلیون افغانی از بودجه انکشافی پروژه تنظیم آب در مزرعه هزینه برداشته است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۴
Background image

۷۳۶ اجاق آفتابی میان اعضای انجمن‌های جنگلداری در ولسوالی‌های زرمت و روحانی بابا ولایت پکتیا توزیع شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۷ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا از طریق دفتر روابط خود، به منظور حفاظت از جنگل‌ها و جلوگیری از قطع درختان، ۷۳۶ پایه اجاق آفتابی را. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۲
Background image

از قاچاق داروهای زراعتی و گاومیش‌ها در کندهار جلوگیری شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار از جلوگیری از قاچاق ۱۱ کارتن داروهای زراعتی پاکستانی و ۳۰ رأس گاومیش در عملیات جداگانه خبر داد.
بر اساس معلومات این ریاست،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۲
Background image

بازسازی و نوسازی ریاست زراعت بدخشان با هزینه ۱.۵ میلیون افغانی آغاز شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
کار بازسازی و نوسازی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان با هزینه یک‌ونیم میلیون افغانی و حمایت مالی تاجران ملی، تحت نظارت مولوی شفیق‌الله حفیظی رییس زراعت،. . .

بازگشت به خبرها