چگونگی خشک نمودن زردآلو برای باغداران ولسوالی چهار آسیاب آموزش داده شد 

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۴/۱۷ - ۱۰:۱۱
چگونگی خشک نمودن زردآلو برای باغداران ولسوالی چهار آسیاب آموزش داده شد 

برنامه آموزشی به منظور آموزش‌دهی طریقه معیاری خشک نمودن ( کشته نمودن) میوه زرد آلو برای باغداران در ولسوالی چهار آسیاب ولایت کابل برگزار شد.
این برنامه از طرف موسسه انکشاف باغداری در هماهنگی و همکاری آمریت امور‌ زراعتی، ریاست زراعت، آبیاری و مالداری  ولایت کابل برای ۲۴ تن از باغداران زردالو دار قریه جات مختلف ولسوالی چهار آسیاب در دو محل برگزار شد.
در این برنامه در مورد ساختن کشته یی زردالو بشکل عصری و ارزش افزایی محصول زردآلو ذریعه پودر سلفر بطور عملی و نظری از سوی کارمندان آموزش داده شد.
البته وسایل که در ساختن کشته زردالو بکار برده می شود. چندی قبل از طریق موسسه انکشاف باغداری برای شماری  از باغداران توزیع گردیده بود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۷
Background image

وزارت زراعت زمین را به اداره تنظیم امور زندان‌ها انتقال داد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذی‌الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری، رئیس عمومی استملاک و اسکان مجدد زمین‌ها، حافظ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۴
Background image

سمینار آموزشی سه‌روزه به منظور ارتقای سطح علمی کارمندان در ریاست اراضی برگزار شد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
به منظور ارتقای ظرفیت‌های مسلکی و افزایش سطح دانش کارمندان، سمینار آموزشی سه‌روزه‌ای در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید.
این سمینار از سوی ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۳۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای دهقانان پیشقدم ولایت کابل

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، به منظور ترویج روش‌های معیاری کشت و افزایش حاصلات زراعتی، ۱۴۴ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده بذری جواری را همراه با ۹۰۰ کیلوگرام کود. . .

بازگشت به خبرها