افزایش حاصلات گندم در ولسوالی شکردره ولایت کابل 

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۴/۱۵ - ۹:۵۷
افزایش حاصلات گندم در ولسوالی شکردره ولایت کابل 

کارمندان مدیریت عمومی خدمات زراعتی ولسوالی شکر دره ولایت کابل از افزایش حاصلات گندم در این ولسوالی خبر می‌دهند.
قرار اظهارات این کارمندان از قطعات نمایشی گندم که در آغاز سال  بشکل قطار بذر گردیده بود امسال حاصلات خوبی بدست آمده است. 
این کارمندان می‌گویند تنها در قریه التفات این ولسوالی در حدود ۲۰۰۰ جریب زمین گندم بذر گردیده بود که حاصلات خوبی را دهاقین برداشت نموده اند. 
کارمندان بخش ترویج غله جات و همچنان کارمندان حفاظه نباتات این مدیریت همواره از مزارع گندم نظارت و کنترول می نمودند. امسال دهاقین در سطح ولسوالی از حاصلات که بدست آورده اند خرسند به نظر میرسند .

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۷
Background image

وزارت زراعت زمین را به اداره تنظیم امور زندان‌ها انتقال داد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذی‌الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری، رئیس عمومی استملاک و اسکان مجدد زمین‌ها، حافظ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۴
Background image

سمینار آموزشی سه‌روزه به منظور ارتقای سطح علمی کارمندان در ریاست اراضی برگزار شد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
به منظور ارتقای ظرفیت‌های مسلکی و افزایش سطح دانش کارمندان، سمینار آموزشی سه‌روزه‌ای در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید.
این سمینار از سوی ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۳۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای دهقانان پیشقدم ولایت کابل

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، به منظور ترویج روش‌های معیاری کشت و افزایش حاصلات زراعتی، ۱۴۴ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده بذری جواری را همراه با ۹۰۰ کیلوگرام کود. . .

بازگشت به خبرها