جلسه به منظور دیجیتال سازی اسناد و تعقیب اهداف استراتژیک ریاست اراضی برگزار شد  

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۳/۲۵ - ۹:۲۷
جلسه به منظور دیجیتال سازی اسناد و تعقیب اهداف استراتژیک ریاست اراضی برگزار شد  

جلسه‌ی به منظور دیجیتال سازی اسناد و تعقیب اهداف ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در سال ۱۴۰۲ برگزار شد.
 این جلسه که  به رهبری ملا عبدالرحمن رحمانی رئیس عمومی اراضی  برگزار گردیده بود شاه جهان جلات رئیس انسجام امور پروژه های استملاکی، نیک محمد ځاځی رئیس جیودیزی، میر سعدالدین سادات رئیس سیستم معلومات زمینداری، بشیر احمد پیام مشاور حقوقی مقام وزارت زراعت، میرویس خوگیانی مشاور تخنیکی مقام وزارت زراعت و احمد الهام کاکر مسوول تعقيب فرامین، احکام و مصوبات مقام عالی ریاست الوزرا در ریاست اراضی نیز اشتراک نموده بودند.
ابتدا بشیر احمد پیام مشاور حقوقی و میرویس خوگیانی مشاور تخنیکی  مقام وزارت زراعت به ترتیب با اراییه سخنان شان در مورد ثبت اسناد زمینداری در سال جاری در کمپیوتر و همچنان در مورد اینکه تا فعلا به چی اندازه زمین در ریاست اراضی ثبت دیتابیس می‌باشد از مسوولان بخش های مربوط جویای معلومات شدند.
سپس میر سعدالدین سادات رئیس سیستم معلومات زمینداری در مورد فعالیت های این اداره چنین فرمودند «در حکومت قبلی چندین کمپنی خارجی از جمله کمپنی‌های حرکت، لاراو و بعدأ یک کمپنی ترکی بود که به منظور پیاده سازی سیستم زمینداری در افغانستان فعالیت داشتند خوشبختانه تا حدی سیستم زمینداری کشور ترکیه زمینه مثبت واقع گردیده بود بعداً کارمندان ریاست سیستم معلومات زمینداری ریاست اراضی یک دیتابیس را به خاطر ثبت زمین‌های دولتی ایجاد نمودن که فعلا هم از همین دیتابیس قابل استفاده  بوده و در این دیتابیس تا فعلا به تعداد بیشتر از ۷ میلیون جریب زمین امارتی ثبت گردیده».
متعاقباً شاه جهان جلات رئیس انسجام امور پروژه‌های استملاکی و نیک محمد ځاځی رئیس جیودیزی به ترتیب در مورد بخش حقوقی ریاست‌های استملاک و تصفیه صحبت نموده گفتند در سال ۱۳۹۷ ریاست استملاک مستقیماً تحت چتر اداره اراضی وقت به فعالیت خویش آغاز نموده و متباقی ادارات به شکل همکار با این اداره فعالیت داشتند همچنان قانون استملاک نیز در همین سال ترتیب گردید.
همینگونه از موجودیت وسایل تخنیکی GPS و توتل استیشن و فعلا غیر فعال بودن این وسایل نیز یاوری نمودند.
در اخیر  ملا عبدالرحمن رحمانی رئیس عمومی اراضی از ثبت اسناد و دیجیتالی شدن اسناد زمینداری یاد کرده  افزودند « در این مورد با مسوولان بخش‌های مربوط جلسات متعدد گرفته شده و مسوولان هم وعده همکاری را نموده اند».
وی همچنین بر حفظ و استفاده از اسنادی که در آرشیف تخنیکی موجود می‌باشد تاکید نموده گفتند در مورد کار و فعالیت ریاست اراضی، تطبیق قوانین و مراعات نمودن سلسله مراتب گزارش تفصیلی و جامع را با رهبری وزارت زراعت شریک نموده اند.
مسوولان بخش حقوقی و تخنیکی مقام وزارت بعد از استماع سخنان مسوولان وعده سپردند که موضوع را با رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری شریک خواهند نمود.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۶ - ۱۶:۱۴
Background image

توزیع خوراکه حیوانی برای ۱۵۰ مالدار در مرکز ایبک ولایت سمنگان

۱۶ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان با همکاری دفتر اکتید، برای ۱۵۰ مالدار در مرکز ایبک این ولایت خوراکه حیوانی توزیع کرد.
در این برنامه، در مجموع ۳۵۰ بوری. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۶ - ۱۶:۱۳
Background image

برداشت ۱۳۰ تُن گیلاس از باغ‌های پنجشیر؛ ۲۰ تُن دیگر در آستانه صادرات به کشورهای منطقه

۱۶ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر اعلام کرد که در سال جاری ۱۳۰ تُن گیلاس از باغ‌های این ولایت برداشت شده و روند برداشت در برخی مناطق همچنان ادامه دارد. همچنین. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۶ - ۱۶:۱۱
Background image

تکمیل ۶ حوض خاکی برای تقویت منابع آب در ولسوالی خاکجبار کابل

۱۶ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
شش حوض خاکی به منظور تقویت آب‌های زیرزمینی و بهبود منابع آبی در ساحه خواجه‌خلیل قریه چکری ولسوالی خاکجبار ولایت کابل تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد.
این حوض‌ها از سوی. . .

بازگشت به خبرها