سربند و شبکه آبیاری «هونی سیدان» لوگر به بهره‌برداری سپرده شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۴/۸ - ۱۷:۰
سربند و شبکه آبیاری «هونی سیدان» لوگر به بهره‌برداری سپرده شد

۸سرطان ۱۴۰۰
کار بازسازی و نوسازی سربند و شبکه آبیاری قریه «هونی سیدان»، در مرکز ولایت لوگر، به پایان رسیده و به بهره‌برداری سپرده شد.
این سربند و شبکه آبیاری از طریق پروژه «کلپ» مربوط به وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به همکاری مالی «ایفاد» بازسازی شده است.
شبکه آبیاری هونی سیدان ۴۷۴ متر طول دارد و ۲هزار و ۲۰۰ جریب زمین را تحت پوشش آبیاری قرار داده است.
بازسازی و نوسازی این سربند و شبکه، از ضایع شدن آب جلوگیری کرده و به افزایش محصولات دهقانان کمک می‌کند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۵۱
Background image

آغاز کمپاین کنترول امراض و آفات نباتی در ولسوالی رخه

۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر در  ولسوالی رخه کمپاین کنترول و جلوگیری از امراض و آفات نباتی را در شماری از قریه‌جات این ولسوالی آغاز کرد.
این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۴۹
Background image

دیدار رئیس زراعت پنجشیر با مسئول کمیته صلیب سرخ پیرامون تداوم همکاری‌ها در بخش زراعت

۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
قاری فضل‌الله دیوبند رئیس زراعت، آبیاری و مالداری در یک دیدار رسمی با هدایت‌الله ساحل مسئول کمیته صلیب سرخ و هیئت همراهش در مقر این ریاست دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۴۸
Background image

سفر هیئت تخنیکی به کندز برای سروی و تثبیت چراگاه‌ها

۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به‌منظور سروی، تشخیص و تثبیت چراگاه‌های ولایات شمالی کشور، پس از ولایت بغلان به ولایت کندز سفر کرد. 
این هیئت به رهبری. . .

بازگشت به خبرها