ششمین جشنواره گل بادام در دایکندی برگزار شد

content_admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۱/۱۱ - ۱۷:۱۶
ششمین جشنواره گل بادام در دایکندی برگزار شد

۱۱ حمل ۱۴۰۰
ششمین جشنواره فرهنگی- هنری گل بادام، امروز با در محفل با شکوهی با حضور صدها تن از شهروندان، مسوولان محلی، فرهنگیان و هنرمندان ولایات مرکزی، در چوک «گل‌ بادام» در ولایت دایکندی برگزار شد.
مسوولان محلی در سخنرانی‌های‌شان در این مراسم، گفتند که هدف از برگزاری جشنواره گل‌ بادام برجسته‌سازی داشته‌های ولایت دایکندی به ویژه محصولات بادام است.
محمدضیا همدرد والی دایکندی، می‌گوید که بادام از محصولات عمده‌ی ولایت دایکندی است و بر رشد اقتصاد باشندگان این ولایت تاثیر زیاد دارد. او گفت
که بادام با توجه به ارزش غذایی و طبی که دارد از قیمت خوبی برخوردار است و بیشتر دهقانان دایکندی با برداشت محصولات‌شان می‌توانند مصارف یک‌ساله خود را تامین کنند. او هم‌چنین گفت که اداره محلی برنامه‌ای را در قسمت افزایش محصول بادام و بازاریابی آن روی‌دست دارد و تلاش می‌کند که برای آن بودجه پیدا نماید.
فاطمه اکبری معاون امور اجتماعی و اقتصادی ولایت و سیدعبدالواحد فیروزی رییس زراعت آبیاری و مالداری دایکندی نیز پیرامون تاریخ‌چه بادام، انواع بادام موجود در دایکندی و جشنواره گل بادام صحبت کردند.
در جریان این جشنواره فرهنگی-هنری، برنامه‌هایی چون شعر، سرود، تیاتر و موسیقی محلی نیز اجرا شد و هم‌چنین صنایع دستی و محصولات زراعتی دایکندی طی یک نمایش‌گاه به نمایش گذاشته شد.
قابل ذکر است که در سلسله جشنواره گل بادام، شام فرهنگی نیز تا سه‌شب آینده با برنامه‌های متنوع فرهنگی- هنری برگزار می‌شود.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۶:۴۰
Background image

آغاز کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی برای پیشگیری از تب کانگو در ولایت فاریاب


۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور جلوگیری از شیوع بیماری خطرناک تب خون‌دهنده کانگو، آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی را با. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۳۴
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی درباره تغییر اقلیم و تأثیرات آن بر ولایت بغلان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
ورکشاپ آموزشی یک‌روزه تحت عنوان «تغییر اقلیم و تأثیرات آن بر ولایت بغلان» با حضور نمایندگان ادارات دولتی، پوهنتون بغلان، انجمن‌های زراعتی و جنگلداری، فعالان محیط زیست. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۲۸
Background image

توزیع خشکن‌های آفتابی و نظارت از پروژه‌های زراعتی در ولسوالی بگرام ولایت پروان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به اساس هدایت مولوی روح‌الله روحانی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، برنامه‌های متعدد زراعتی و حمایتی در ولسوالی بگرام این ولایت اجرا و مورد نظارت قرار گرفت.. . .

BACK TO NEWS