۹هزار جریب باغ‌ جدید پسته در بادغیس احداث می‌شود

content_admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۱/۱۱ - ۱۶:۴
۹هزار جریب باغ‌ جدید پسته در بادغیس احداث می‌شود

۱۱حمل ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، از احداث ۹هزار جریب باغ‌ پسته در ولسوالی‌های آب‌کمری، مقر، قلعه‌نو، بالامرغاب و قادس به همکاری انجمن‌های جنگل‌داری در این ولایت خبر می‌دهد.
این ریاست می‌افزاید که در میان درختان پسته، هنگ نیز کشت می‌شود. هم‌چنان ساختمان‌های آب‌گیر (تراس) به منظور مهارساختن آب‌های باران نیز ایجاد می‌گردد.
این پروژه به هزینه ۲۴ میلیون افغانی تطبیق می‌گردد. با اجرای این پروژه، برای صدهزار روز کاری ایجاد خواهد شد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۵:۴۷
Background image

توزیع تخم لوبیا برای دهقانان مکتب مزرعه در دایکندی

۹ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی می‌گویند که روند توزیع تخم لوبیا برای دهقانان مکتب مزرعه در ولسوالی‌های نیلی، شهرستان و پاتو با هماهنگی و همکاری. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۵:۴۵
Background image

نظارت بر روند توزیع ابزار کاری در دایکندی و آگاهی‌دهی درباره مدیریت منابع طبیعی

9 ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی اعلام کرده است که روند توزیع ابزار و وسایل کاری در سه آبریزه جرف علیا، جرف سفلی و بوکله ولسوالی مرکز، با همکاری موسسه ارتباط. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۵:۴۱
Background image

نشست رهبری وزارت زراعت با سازمان خوراک و زراعت ملل متحد پیرامون تولید تخم باکیفیت زراعتی

۹ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
نشستی با اشتراک مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و ریچارد ترانچارد رئیس سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در وزارت زراعت دایر شد که. . .

بازگشت به خبرها