معرفی نباتات جدید و ساخت ۲۶ مزرعه نمایشی نباتات تیلی در بادغیس

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۲ - ۱۳:۲۷
معرفی نباتات جدید و ساخت ۲۶ مزرعه نمایشی نباتات تیلی در بادغیس

۱۲ حوت ۱۳۹۹
ریاست زراعت، ‌آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، به منظور توسعه کشت و افزایش تولید نباتات تیلی در این ولایت، ۲۶ مزرعه‌ی نمایشی نباتات تیلی می‌سازد. این مزرعه‌های نمایشی که شامل گیاهان زغر، ممپلی، آفتاب‌پرست و کنجد می‌شود، هر کدام به مساحت نیم جریب در زمین‌های آبی ساخته می‌شود.
هدف از ساخت این مزرعه‌های نمایشی ترویج نباتات صنعتی و هم‌چنان معرفی نباتات جدید، از قبیل زغر و ممپلی است که تا کنون دهقانان با کشت و تولید آن آشنایی نداشته‌اند.
با ساخت این مزرعه‌های نمایشی، به جز از دهقانان مستفیدشونده، دیگر دهقانان نیز چگونه‌گی کشت و پرورش آن‌ها را یاد خواهند گرفت.
این مزرعه‌ها در حالی ساخته می‌شود که قبلاً ۹۵ دهقان علاقه‌مند در زمینه‌های کاشت و برداشت نباتات تیلی در برنامه‌های آموزشی، از جانب ریاست زراعت مهارت‌های نو در این بخش یاد گرفته‌اند.
کشت نباتات تیلی در بادغیس سابقه طولانی دارد و روغنی که از این نباتات تولید می‌شد، به شکل سنتی پروسس می‌شد.
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بادغیس در نظر دارد با راه‌اندازی و تطبیق برنامه‌های منظم ترویجی و تشویقی، صنعت تولید و پروسس این نباتات با ارزش را در این ولایت تقویت کند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۵۸
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بامیان

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی بهار سال ۱۴۰۵ تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری با همکاری مؤسسات همکار در ولایت بامیان رسماً آغاز شد.
این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۱:۱
Background image

غرس بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار در ریاست زراعت غور

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری غور اعلام کرده است که در ادامه کمپاین نهال‌شانی و به مناسبت فرارسیدن سال جدید، بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار از سوی پرسونل این اداره غرس گردیده. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۳۸
Background image

ختم دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم در ریاست زراعت دایکندی

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم که از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و بخش دعوت و ارشاد آن ریاست به‌منظور ارتقای آگاهی دینی، تقویت درک مفاهیم و احکام اسلامی و ایجاد. . .

بازگشت به خبرها