پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری، ۴۵ ذخیره‌گاه آب می‌سازد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۳ - ۱۴:۵۲
HVCDSP

۲۳ جدی ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در نظر دارد تا از طریق پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری «HVCDSP»، در سال مالی ۱۴۰۰ در نُه ولایت کشور ۴۵ ذخیره‌گاه آب بسازد.
پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری از طریق بانک انکشاف آسیایی ADB تمویل می‌شود.
مسوولان آن می‌گویند که این ذخیره‌گاه‌های آب زراعتی در ولایت‌های غزنی، پکتیا، پکتیکا، وردک، لوگر، خوست، لغمان، کنر و ننگرهار اعمار خواهند شد. به گفته‌ی این مسوولان، برای هر ولایت پنج ذخیره‌گاه آب در نظر گرفته شده است.
هر یک این ذخیره‌گاه‌ها ظرفیت نگهداری ۴۰۰ تا ۸۰۰ مترمکعب آب را خواهد داشت. با استفاده از این ذخیره‌گاه‌ها، آب زراعتی ساحات وسیعی از زمین‌های زراعتی تامین خواهد شد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۶:۷
Background image

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل افتتاح شد


۲ ثور ۱۴۰۴ هـ.ش
میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل با حضور رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، شماری از مقام‌های امارتی،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۱۰:۷
Background image

ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در دشت‌های خیرآباد سمنگان

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان بخش  حفاظه نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در ساحه دشت خیرآباد ولسوالی خلم خبر می‌دهد.
این کمپاین. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۱۳
Background image

سفر هیئت اوزبیکستان به فاریاب و بازدید از باغ مشترک افغان–اوزبیک

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی از کشور اوزبیکستان به رهبری ابدذکروف جمشید معین وزارت زراعت آن کشور، که در چارچوب یک سفر رسمی به افغانستان آمده بود، به ولسوالی خان‌چارباغ ولایت فاریاب سفر کرده و. . .

بازگشت به خبرها