یک‌هزار دیگدان سیار در بادغیس توزیع شد

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۹/۲۵ - ۳:۵۵
یک‌هزار دیگدان سیار در بادغیس توزیع شد

۲۵ قوس ۱۳۹۹
ریاست زراعت ولایت بادغیس به همکاری پروژه مدیریت پایدار زمین و جنگل به سطح جامعه، «GEF»، و سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد، FAO، به خاطر مدیریت پایدار منابع طبیعی به ویژه جنگل‌ها و کم‌کردن فشار بر جنگل‌زارها، یک‌هزار دیگدان سیار برای انجمن‌های جنگل‌داری در ولسوالی آب‌کمری این ولایت توزیع کرد.
این دیگدان‌ها طوری طراحی شده که با افزایش ۹۰درصد مؤثریت مواد سوختی، نیازمندی‌ خانواده‌ها به مواد سوختی را کم‌تر می‌سازد. این دیگدان‌ها به خانواده‌هایی توزیع شده که در ساحه‌ی جنگل‌زارهای آسیب‌پذیر زنده‌گی دارند.
این دیگدان‌ها در حالی توزیع می‌شود که حدود ۶۰ درصد جنگل‌های طبیعی پسته در بادغیس طی پنج دهه‌ی اخیر به منظور استفاده برای سوخت، قطع شده است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۴ - ۱۱:۱
Background image

۹۰ درصد کارهای ساختمانی سربندها و دیوارهای استنادی در فراه تکمیل شد

۲۴ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۲ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه به منظور تقویت سیستم آبیاری و حفاظت از زمین‌های زراعتی، پروژه‌های گسترده ساختمانی را عملی کرده است. 
. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۴ - ۱۰:۲۹
Background image

در ننگرهار با ۲۰۰ دهقان در زمینه خرید تخم‌های اصلاح‌شده و وسایل زراعتی کمک نقدی صورت می‌گیرد

۲۴ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۲ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار در همکاری با دفتر حمایت از کودکان، به ۲۰۰ تن از دهقانان ولسوالی‌های مومندره و لعلپور تخم اصلاح‌شده گندم،. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۴ - ۹:۲۶
Background image

تکمیل سروی ساحات علفچر در بدخشان

۲۴ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
هیئت تخنیکی ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با همکاری مسئولان محلی بدخشان روند سروی و تثبیت ساحات علفچر را در مرکز و ولسوالی‌های این ولایت تکمیل کرد.
براساس. . .

بازگشت به خبرها