با بازسازی یک کانال، ۲۷۰ جریب زمین در ولسوالی قادس آبیاری شد

mail-admin
شنبه ۱۳۹۹/۶/۲۹ - ۱۷:۱۷
بادغیس


۲۹ سنبله ۱۳۹۹
ریاست زراعت،‌ آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، اعلام کرده که با ساخت و بازسازی یک کانال آبیاری در ولسوالی قادس این ولایت، ۲۷۰ جریب زمین تحت پوشش آبیاری موثر قرار گرفته است.
این کانال آبیاری طول ۱۶۵ متر و ارتفاع ۸۰ سانتی‌متر در قریه «قادس خردک» از طریق پروژه رشد زراعت و انکشاف روستایی وزارت زراعت، CBARD، بازسازی شده است.
ساخت و بازسازی این کانال مشکلات کمبود و تقسیم آب را حل کرده است. از این پروژه ۷۱۱ خانواده مستفید می‌شوند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۵۸
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بامیان

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی بهار سال ۱۴۰۵ تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری با همکاری مؤسسات همکار در ولایت بامیان رسماً آغاز شد.
این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۱:۱
Background image

غرس بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار در ریاست زراعت غور

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری غور اعلام کرده است که در ادامه کمپاین نهال‌شانی و به مناسبت فرارسیدن سال جدید، بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار از سوی پرسونل این اداره غرس گردیده. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۳۸
Background image

ختم دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم در ریاست زراعت دایکندی

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم که از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و بخش دعوت و ارشاد آن ریاست به‌منظور ارتقای آگاهی دینی، تقویت درک مفاهیم و احکام اسلامی و ایجاد. . .

بازگشت به خبرها